Ο Πιτίνο αρνήθηκε πόστο προπονητή – προέδρου!

Ο Πιτίνο αρνήθηκε πόστο προπονητή – προέδρου!

Θέση προέδρου – προπονητή αρνήθηκε ο Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει -προφανώς με πηγή τον ιδιο τον Πιτίνο- ο γνωστός δημοσιογράφος Γκάρι Πάρις του CBS. 

Σύμφωνα με δύο tweets που ανέβασε ο ρεπόρτερ, ο Πιτίνο δεν θέλησε να αποδεχτεί την πρόταση του Γιαννακόπουλου επειδή δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου, ενώ προτίθεται να απαντήσει για το πόστο του προπονητή την ερχομενη Παρασκευή. Ο διάσημος Αμερικανός βρίσκεται από προχθές στην πατρίδα του και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό εφόσον συμφωνήσουν με αυτή την εισήγηση και τα τέσσερα παιδιά του.

Ο Πιτίνο άφησε να εννοηθεί ότι ο σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα, αλλά υπενθύμισε και στον Πάρις ότι σε αυτήν την περίπτωση θα αποσύρει εκών άκων το όνομά του από το ετήσιο παζάρι των προπονητών στο NCAA, όπου ο ίδιος αποτελεί θρύλo παρά τις δικαστικές περιπέτειες στις οποίες μπλέχτηκε το όνομά του στο Λούιβιλ.

Η σχετική υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια, αλλά εικάζεται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι το όνομά του Πιτίνο θα μείνει τελικά στο απυρόβλητο των κατηγοριών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter