O Πλεύρης… πετσόκοψε τον Ν. Μανιαδάκη με τις ερωτήσεις του!

O Πλεύρης… πετσόκοψε τον Ν. Μανιαδάκη με τις ερωτήσεις του!

Στα… σχοινιά έριξε ο Θ. Πλεύρης τον Ν. Μανιαδάκη με τις ερωτήσεις του, καθιστώντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα για τον μάρτυρα της Προανακριτικής Επιτροπής. Φευ…

Μόνο ως ασίστ μπορούν να θεωρηθούν οι ερωτήσεις του εισηγητή της ΝΔ στον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα και διωκόμενο για το σκάνδαλο Novartis. Βέβαια, δεν είναι μυστικό ότι Θ. Πλεύρης και Ν. Μανιαδάκης γνωρίζονται χρόνια. Μυστικό δεν είναι, επίσης, ότι συναντιόντουσαν ατύπως στο αίθριο του Hilton ή θεσμικά στο υπουργείο Υγείας.

Η παρακάτω στιχομυθία που διαρρέεται από την πλευρά της ΝΔ είναι αν μη τι άλλο χαρακτηριστική:

Θ.Π.: Τι ακριβώς σας είπε η κ. Τουλουπάκη μετά το Φεβρουάριο του 2018 για Γεωργιάδη και Σαμαρά; Σας είπε ότι δεν θα ξανά εκλεγούν και θα πάνε φυλακή;

Ν.Μ.: Ναι αυτό μου είπαν.

Θ.Π.: Επεκταθείτε κ. μάρτυς…

Ν.Μ.: Τόσο στις συναντήσεις στην εισαγγελία Διαφθοράς, στη ΓΑΔΑ και στο διαμέρισμα υπήρχαν πιέσεις. Ή να μην καλύπτω τους πολιτικούς και κυρίως τον κ. Γεωργιάδη ή μου δείχνανε υπουργικές αποφάσεις για τις οποίες μου έλεγαν ότι είναι παράνομες και ότι έχουν στοιχεία γι’ αυτό και μου ζητούσαν να το τεκμηριώσω κι εγώ αυτό με τις τεχνικές μου γνώσεις. Ότι δηλαδή ήταν παράνομες.

Δηλαδή, όχι μόνο ο Θ. Πλεύρης φέρεται να «σερβίρει» τις απαντήσεις του μάρτυρα, αλλά του ζητά να επεκταθεί κι όταν εκείνος απαντά μονολεκτικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter