O Πλεύρης ζήλεψε τη …δόξα του Ψαριανού

O Πλεύρης ζήλεψε τη …δόξα του Ψαριανού

Διαγωνισμός χυδαιότητας και ανοησίας ξέσπασε στο Διαδίκτυο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Πρώτος το χορό έσυρε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος λίγα λεπτά μετά την επίθεση έσπευσε να σχολιάζει στο twitter του ότι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς και Πάνος Καμμένος είναι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης.

«Τσίπρας, Παππάς, Καμμένος και λοιποί καπεταναίοι καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο! Μάλιστα. Αυτοί. ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ», έγραψε επί λέξει και κανείς δεν του είπε λέξη.

Από κοντά δημοσιογράφοι και πολιτικοί που εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό επειδή δεν επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Και εκεί είπαμε ότι η ανοησία τελειώνει να και ο Θάνος Πλεύρης: Ο κουμπάρος του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, πρώην βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ και στέλεχος της ΝΔ, έρθξε τη σπόντα του στο twitter του ότι το χέρι των τρομοκρατών οπλίζει η κυβέρνηση. Με αφορμή σχόλιο του Παύλου Πολάκη στο facebook κατέληξε στην εξής βαθυστόχαστη διαπίστωση: «Ο Παύλος Πολάκης αφού μίλησε για γκεσταΜπιτες, βαστασοιμπλεδες εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον Παπαδήμο. θα απορεί ποιοι τους οπλίζουν το χέρι».

_x000D_

_x000D_

Δεν υπάρχει κανείς να τους μαζέψει;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter