Ο Πλεύρης δε βλέπει το λόγο να ληφθούν μέτρα κατά του κορονοϊού με 40 θανάτους την ημέρα

Ο Πλεύρης δε βλέπει το λόγο να ληφθούν μέτρα κατά του κορονοϊού με 40 θανάτους την ημέρα

Τους 271 έφτασαν οι θάνατοι την εβδομάδα που μας πέρασε σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ όμως ο Θάνος Πλεύρης δε βρίσκει κανένα λόγο για να ληφθούν μέτρα κατά του κορονοϊού δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αδιαφορία του για τις ζωές των πολιτών για χάρη του τουρισμού.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να φέρουμε κανένα μέτρο πίσω, το κύμα έχει ήδη κορυφωθεί εδώ και μία εβδομάδα, τα κρούσματα είναι πτωτικά, οπότε λογικά και οι δείκτες με τα αρνητικά επιδημιολογικά μεγέθη θα έχουν και αυτοί πτωτική πορεία», είπε ο κ. Πλεύρης την ώρα που τα εβδομαδιαία κρούσματα φτάνουν τα 136.077 και οι ημερήσιοι θάνατοι περίπου τους 40.

«Μεγάλο ποσοστό είναι θάνατοι “με covid-19, πλέον έχουμε πολλούς θανάτους που είναι “με covid-19” και όχι “από covid-19”. Το 30%-35% που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή είναι για άλλο λόγο και έχουν βρεθεί θετικοί» συνέχισε ο υπουργός Υγείας ο οποίος προσπάθησε να υποβαθμίσει όσο μπορεί το γεγονός.

Κατά τον ίδιο, «το γεγονός ότι το σύστημα Υγείας δεν πιέζεται σε κλίνες ΜΕΘ δείχνει ότι δεν υπάρχει υποχρέωση να πάρουμε μέτρα. Τα μέτρα τα παίρνεις για να μην πιέζεται το σύστημα Υγείας» κατέληξε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter