Ο Πολάκης «αδειάζει» το ereportaz με αφορμή fake news για την Μπέττυ Μπαζιάνα

Ο Πολάκης «αδειάζει» το ereportaz με αφορμή fake news για την Μπέττυ Μπαζιάνα

Ευθεία επίθεση στην ιστοσελίδα ereportaz κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε συνέχεια μιας πρώτης ανάρτησης όπου αναφερόταν σε ψευδές ρεπορτάζ για τη σύντροφο του πρωθυπουργού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποδίδει την ψεύτικη είδηση που αφορούσε – υποτίθεται – τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα, στο ότι έχουν κοπεί εδώ και τρία χρόνια τα χρήματα που έπαιρνε η συγκεκριμένη εταιρεία του επιχειρηματία από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παράλληλα επισυνάπτει τις σχετικές φωτογραφίες – όπου περιλαμβάνεται και έκθεση ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους – ενώ αναρωτιέται:

……τότε πώς να μη δημοσιεύεις ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ για τη σύζυγο του πρωθυπουργού;;;;; Η ΠΕΙΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…… αλλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΑΙΣΟΥΜΕ!!!!

Όλη η ανάρτηση:

– Όταν η εταιρεία σου (φωτο 1,2) παίρνει το 2014 36.899,2 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ (φωτό 3, έκθεση ελέγχου γενικού λογιστηρίου του κράτους) για ανάρτηση λογοτύπου !!!! και άρθρων !! στο Σαιτ e-reportaz (φωτό 4)….

– Όταν τρία χρόνια τώρα στα έχουν ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ….

……τοτε πως να μη δημοσιεύεις ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ για τη σύζυγο του πρωθυπουργού;;;;; (φωτο 5,δειτε και προηγούμενη ανάρτηση )

Η ΠΕΙΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…… αλλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΤΑΙΣΟΥΜΕ!!!!

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2024086384501499&id=100007004708966&pnref=story

-Οταν η εταιρεία σου(φωτο 1,2) παίρνει το 2014 36.899,2 ευρω απο το ΚΕΕΛΠΝΟ (φωτο 3,εκθεςη ελέγχου γενικου λογιςτηριου τ…

Posted by Παυλος Πολακης on Mittwoch, 28. Februar 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter