Ο Πολάκης απαντά στη ΝΔ: Ούτε ιστορία δεν ξέρετε!

Ο Πολάκης απαντά στη ΝΔ: Ούτε ιστορία δεν ξέρετε!

Μια ανάρτηση στο facebook του Παύλου Πολάκη (δείτε την ΕΔΩ) προκάλεσε τα «εθνικοπατριωτικά» αντανακλαστικά της Νέας Δημοκρατίας η οποία μεταξύ άλλων κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση (το σχόλιο της ΝΔ στο τέλος του άρθρου).

Λογικό, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στο κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζοντας τους νεοδημοκράτες «ανιστόρητους» σχολιάζοντας καυστικά:

«Πάρτε και άλλες δυο φωτό για τους μαυροσκούφηδες, έτσι για να μαθαίνετε ιστορία…….γιατί στα σπίτια αρκετών από εσάς που είστε στη ΝΔ, μεγαλώσατε με φωτογραφίες από χίτες, δοσίλογους και βασιλιάδες στους τοίχους… (που όντως κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων, ενώ στην αντίσταση ήταν εξαφανισμένοι)»

Διαβάστε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«Απάντησε η ΝΔ στην ανάρτηση που έκανα με τους μαυροσκούφηδες …(φωτό 1)

Λοιπόν ακούστε «αριστοάχρηστοι»:

Οι μαυροσκούφηδες δεν σχετίζονται με τον εμφύλιο, αλλά με την Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών, την οποία πρέπει να θυμάται ο λαός μας, κυρίως τώρα με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τη στάση της Γερμανίας και της κυβέρνησης.

Αλλά από που να μάθουν ιστορία οι άριστοι της ΝΔ, από τη Γιάννα Αγγελόπουλου???

Επίσης παρατήρησα πως λέξεις όπως Τιμιότητα ,Γνώση κλπ δεν τις σχολιάσατε καθόλου ,γιατί μάλλον ακόμα ψάχνετε τη σημασία τους……..

Πάρτε και άλλες δυο φωτό για τους μαυροσκούφηδες, έτσι για να μαθαίνετε ιστορία…….γιατί στα σπίτια αρκετών από εσάς που είστε στη ΝΔ, μεγαλώσατε με φωτογραφίες από χίτες, δοσίλογους και βασιλιάδες στους τοίχους… (που όντως κατέλαβαν την εξουσία με τη βοήθεια των πυροβόλων των Εγγλέζων, ενώ στην αντίσταση ήταν εξαφανισμένοι)»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2702703196639811&id=100007004708966

Απάντησε η ΝΔ στην ανάρτηση που έκανα με τους μαυροσκουφηδες …(φωτό 1)

Λοιπόν ακούστε «αριστοαχρηστοι»:
Οι…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας:

Σχετικά με ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη η ΝΔ έκανε το εξής σχόλιο: «Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει “μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”. Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter