Ο Πολάκης απάντησε στη μήνυση της συζύγου Στουρνάρα με βίντεο από το «Παρά πέντε»

Ο Πολάκης απάντησε στη μήνυση της συζύγου Στουρνάρα με βίντεο από το «Παρά πέντε»

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στη Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, η οποία νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για απιστία εις βάρος του ίδιου, του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και άλλων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καταφέρεται εναντίον της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ της αφιέρωσε και ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης γράφει:

«Αφιερωμένο εξαιρετικά στη κυρία ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα εναντίον εμένα του Αντρέα, του Ροζενμπεργκ, γιατί απεντάξαμε το έργο ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ’’ από το οποίο είχε πάρει με στημένη διαδικασία το υποέργο της επικοινωνιακής εκστρατείας για τον καρκίνο!!!

Ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο η κυρία του αρχιτραπεζιτη!!!

Ξέρει πως (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) πάρα το ότι κάποιοι είχαν βάλει για καιρό στην άκρη τα πορίσματα των Ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ και τις καταγγελίες μας που αφορούσαν την ίδια σε σχέση με ‘’έργα’’ του Κεελπνο και του Υπ. υγείας, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ και προσπαθεί να το παίξει αδικημένη βαρυπενθούσα Μαγδαληνή που επιτίθεται με μηνύσεις για το ‘’δίκιο’’ της .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ… Ούτε φοβόμαστε, ούτε κάνουμε πίσω!!!!!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2056027657974038&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter