Ο Πολάκης αποκαλύπτει νέα απευθείας ανάθεση: Το φαγοπότι συνεχίζεται!

Ο Πολάκης αποκαλύπτει νέα απευθείας ανάθεση: Το φαγοπότι συνεχίζεται!

Νέα απευθείας ανάθεση μεσούσης της πανδημίας αποκαλύπτει με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά «σειρά» έχει ο επιβλέπων υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, ανατέθηκε σε νεοσύσταση εταιρεία «η πλήρης καταγραφή του συνόλου του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της “Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.” στα πλαίσια της μετεγκατάστασής της σε νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 194 στην Αθήνα.»

Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος σκοπός της εταιρείας είναι «από αγοραπωλησίες ακινήτων μέχρι υπηρεσίες σωματικές ευεξίας…»

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

«Και εν μέσω καταστροφικής πανδημιας το ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!

Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. -Πιερρακακης :

Με την αριθμ. : 11378/27-11-2020 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 01-12-2020) απόφαση, η κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ ΑΕ) αναθέτει (με απευθείας ανάθεση εννοείται) το έργο: «Καταγραφή εξοπλισμού της “Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.” στο πλαίσια της μετεγκατάστασής της σε νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 194 στην Αθήνα», στην εταιρεία «ADAM SMITH A.E», συνολικού ποσού 23.560,00€.

Αντικείμενο του έργου είναι η πλήρης καταγραφή του συνόλου του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της “Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.” στα πλαίσια της μετεγκατάστασής της σε νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού αρ. 194 στην Αθήνα.

Ας δούμε ποια είναι η εταιρεία: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΜΗ, η εταιρεία συστάθηκε στις 20/11/2020 και όπως προκύπτει από το σώμα της απόφασης υπέβαλε προσφορά για το έργο στις 25/11/2020 (πού τη βρήκανε ακόμη δεν είχε συσταθεί καλά καλά…). Όσο για τους σκοπούς της εταιρείας, όπως προκύπτει από το καταστατικό της κάνει τα πάντα και συμφέρει. Από αγοραπωλησίες ακινήτων μέχρι υπηρεσίες σωματικές ευεξίας…

Φέρει δε τον εμβληματικό τίτλο ADAM SMITH, από τον γνωστό οικονομολόγο ο οποίος θεωρείται γκουρού από τους νεοφιλελεύθερους υπέρμαχους της πλήρους ελευθερίας της αγοράς.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε οικονομικό φιλελευθερισμό με κρατικό χρήμα…

Με λίγα λόγια για μια ακόμη φορά έχουμε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία – φάντασμα που συστήνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Φωτο1-2 η σύμβαση με την ανάθεση

Φωτό 3 η σύσταση της εταιρείας στο ΓΕΜΗ (Γενικο εμπορικό μητρώο )

Φωτό 4 Ο επιβλέπων υπουργος Κυριάκος Πιερρακακης (πρώην εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ …)»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter