Ο Πολάκης αποκαλύπτει το προκλητικό φαγοπότι απευθείας αναθέσεων από Πιερρακάκη – Μηταράκη

Ο Πολάκης αποκαλύπτει το προκλητικό φαγοπότι απευθείας αναθέσεων από Πιερρακάκη – Μηταράκη

«Μύδρους» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγκεκριμένα κατά δύο υπουργών εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης που καταγγέλλει προκλητικό φαγοπότι τη στιγμή που η κοινωνία ετοιμάζεται να ζήσει με τα ελάχιστα χρήματα που προβλέπονται για τις αναστολές εργασίας.

Όπως καταγγέλλει ο Π. Πολάκης δίνονται μία σειρά από απευθείας αναθέσεις, τη στιγμή που «ψάχνουμε κρεβάτια ΜΕΘ» και «η κοινωνία πρέπει να ξαναζήσει με 600 ευρώ όταν τα δώσουν».

Ειδικότερα, φέρνει στο φως έγγραφα τα οποία δείχνουν ότι «ο Υπ. Ψηφιακής πολιτικής ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ δίνει (με απευθειας ανάθεση, εννοούνται αυτά) 24.800 ευρώ για εκπόνηση μελέτης για ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΑ ΚΕΠ!!!!»

«Ο πασίγνωστος πια Υπ Μεταναστευτικής πολιτικής ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ δίνει :

α)24.800 ευρώ για -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-έργα ζωγραφικής και γλυπτικής στους χώρους της Κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου 

β) «35.000 ευρώ για διοργάνωση συνεδρίου (που και πότε άγνωστο) για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!!!!!!», τονίζει δημοσιεύοντας τα εξής:

«Μιλάμε για τεράστια έργα υποδομής την ώρα που η κοινωνία στενάζει και βρίζει», αναφέρει με νόημα.

Κλείνει την ανάρτησή του με δύο υστερόγραφα: 

«ΥΓ1Σκεφτομαι και εκνευρίζομαι αφάνταστα βλέποντας σας να συνεχίζετε τόσο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ το ΦΑΓΟΠΟΤΙ των χρημάτων που σας παραδωσαμε πως αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να φτιάξουν ΤΡΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΜΕΘ ή ΕΞΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΜΑΦ η να είναι το κόστος μισθοδοσίας μιας ΜΕΘ 8 ΚΛΙΝΩΝ για δυο μήνες !!!

ΥΓ2 Αυτό που κάνετε αυτές τις ώρες είναι μια άλλη εκδοχή της πρόκλησης από τη ΜΑΡΕΒΑ Μητσοτακη που μίλησε για “microneedling θεραπεία για ανανέωση προσώπου με έγχυση αντιοξειδωτικών»…

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ που θα σας κυνηγάνε με τις ΣΑΚΟΡΑΦΕΣ που φτιάχνουν τα σαμάρια για τα μουλάρια!!!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2735356636707800&id=100007004708966

null

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter