Ο Πολάκης βγάζει στη «σέντρα» Μητσοτάκη: «Είσαι ψεύτης και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων»

Ο Πολάκης βγάζει στη «σέντρα» Μητσοτάκη: «Είσαι ψεύτης και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων»

Ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Πατησίων.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε, υπενθυμίζοντας πως ο Κυρ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός της κυβέρνησης που το 2013 αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων που στεγαζόταν στον συγκεκριμένο χώρο!

Το ίδιο μήνυμα θυμίζει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το άνοιξε ξανά ως Κέντρο Υγείας για τους πολίτες του κέντρου της Αθήνας.

«Κι εσυ Μητσοτακη είσαι απλά υποκριτής και ψεύτης και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων!!!!» καταλήγει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αφού πρώτα συγχαίρει την Χρυσάνθη Κισκήρα, υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Για την επίσκεψη Μητσοτακη στο Κέντρο Υγειας Πατησίων (φωτό 1) ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:

«Τι ειρωνεία….Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης του 2013 της κυβέρνησης που αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα ανερυθρίαστα και υποκριτικά απευθυνόμενος στο προσωπικό φαμφαρολογοντας μίλησε για την εμπιστοσύνη που πρέπει να οικοδομηθεί με τους πολίτες.Κυριε πρωθυπουργέ η εύλογη εμπιστοσύνη οικοδομείται και κερδίζεται με έργα όπως αυτό που με τα μάτια σας διαπιστώσατε παίρνοντας ένα ερείπιο εγκαταλελειμμένο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ μνημονίων και ανοικοδομωντας το παρέδωσε μια σύγχρονη μονάδα υγείας στη υπηρεσία των πολιτών.Αυτη η διαφορετική αντιμετώπιση οφείλεται στη διαφορετική πεποίθηση και αντίληψη που μας διακρίνει για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας. Όσες υποκριτικές επιθεωρήσεις και αν κάνετε η επιλογή σας για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας εις βάρος του δημοσίου είναι εκκωφαντική .»

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στη ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ την υποδιοικητρια της 1ης Υπε επι ΣΥΡΙΖΑ που ήταν αυτή που ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (φωτό 2-3-4)

Κι εσυ Μητσοτακη είσαι απλά υποκριτής και ψεύτης και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων!!!!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter