Ο Πολάκης βγάζει το λιγότερο… «αδιάβαστο» τον Κικίλια

Ο Πολάκης βγάζει το λιγότερο… «αδιάβαστο» τον Κικίλια

Καταπέλτης ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook όπου σχολίασε δηλώσεις του νυν υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Ο Παύλος Πολάκης – στην καλύτερη περίπτωση – βγάζει αδιάβαστο τον υπουργό αφού του λέει πως ούτως ή άλλως με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ (και) ο εθελοντής δασοπυροσβέστης δεν πληρώνει νοσήλια. Είτε είναι ασφαλισμένος, είτε όχι!

Σημειώνει μάλιστα πως ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ που έφτιαξαν καλύπτει με πολύ καλύτερους και πραγματικούς όρους και την αποθεραπεία και αποκατάσταση 

Σημειώνεται πως στις δηλώσεις του ο Βασίλης Κικίλιας από το ΚΑΤ ανέφερε:

«Σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως υπουργείο Υγείας, είναι να καλύψουμε ό,τι χρειαστεί από τα έξοδα νοσηλείας, της αποθεραπείας και της αποκατάστασης του εγκαυματία εθελοντή πυροσβέστη»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Βασίλη Κικίλια, υπουργε Υγειας :

1) το ΚΑΤ ειναι δημοσιο νοσοκομειο ΔΕΝ πληρωνουν νοσηλεια οι ασφαλισμενοι ασθενεις

2) Αν ο εθελοντης δασοπυροσβεστης ειναι ανασφάλιστος, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, καθως αν δεν το ξερεις, σου λεω πως απο το ΦΛΕΒΑΡΗ του 2016 ισχυει ο νομος για ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ που ψηφισε η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ !!!!(εκτος αν αυτη η δήλωση ειναι προβα για καταργηση του νομου… )

3) ο νεος κανονισμος παροχων του ΕΟΠΥΥ που φτιαξαμε καλυπτει με πολυ καλυτερους και πραγματικους ορους και την αποθεραπεια και αποκατασταση

ΥΓ πεστα και στον πρωθυπουργο που συννενοηθηκατε πριν κανεις τη δηλωση !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2359646840945450&set=a.1386435318266612&type=3&theater

Επιμένει ο Κικίλιας με ανταπάντηση:

«Κύριε Πολάκη, γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της υγείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη. Η πλήρης αποκατάσταση και αποθεραπεία του, απαιτούν δαπάνες που δεν καλύπτει το ΕΣΥ και ο ΕΟΠΥΥ. Θα καλύψουμε ότι χρειαστεί, όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που άφησες ακάλυπτους 1 χρόνο τώρα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter