Ο Πολάκης εξηγεί… τον όρο «αφωνία» για όσους δεν κατάλαβαν τη στάση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη του Documento

Ο Πολάκης εξηγεί… τον όρο «αφωνία» για όσους δεν κατάλαβαν τη στάση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη του Documento

Άκρως ειρωνικός εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τις σχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Novartis και συγκεκριμένα με τον πρώην CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνο Φρουζή.

Ο κ. Πολάκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fcabook, κάνοντας λόγο για αφωνία και ένοχη σιωπή, τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και συγκεκριμένα του προέδρου της, ο οποίος δεν έχει πάρει θέση ακόμα για τις παραπάνω στενές σχέσεις, οι οποίες αποκαλύπτονται από τα ιδιαίτερα φιλικά e-mails που είχαν ανταλλάξει οι δύο τους και καταδεικνύουν σχέσεις του νυν προέδρου με τα ανώτατα στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών.

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΑΦΩΝΙΑ

“Είναι ο ανώτατος βαθμός της φωνητικής διαταραχής. Αφωνία μπορεί να σημαίνει μία τέλεια έλλειψη της φωνής ή μία ψιθυριστή μόλις ακουστή άηχη γλώσσα. Η εμφάνισή της όπως και το πέρασμά της, μπορούν να γίνουν απότομα ή βαθμιαία, σιγανά, επίμονα και μακρόχρονα.”

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ …

ΟΜΩΣ αφωνία είναι κι αυτό που παθαίνει ο Μητσοτάκης όταν αποκαλύπτεται πως η θέση της ΝΔ πως “το σκάνδαλο NOVARTIS είναι σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ ” οφείλεται ΚΑΙ στο γεγονός πως γνωρίζεται απ την καλή κι απ την ανάποδη με τον ΦΡΟΥΖΗ όπως γνωριζόταν με το Χριστοφοράκο ……..(και αυτή τη γνωριμία ΔΕΝ την είχε παραδεχτεί ποτέ μέχρι τώρα !!!!)

Αφωνία λοιπόν …και ενοχή σιωπή!!!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter