Ο Πολάκης «φρεσκάρει» τη μνήμη του Μητσοτάκη: Εμείς δεν βάζουμε χέρι στο μέλι!

Ο Πολάκης «φρεσκάρει» τη μνήμη του Μητσοτάκη: Εμείς δεν βάζουμε χέρι στο μέλι!

Γενεές δεκατέσσερις περνάει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα ψέματα που έχουν ειπωθεί και τις ανακολουθίες του όσο και την επιλεκτική αφωνία του.

Του θυμίζει τις σχέσεις του με Φρουζή/Novartis, το πόθεν έσχες της συζύγου του και το σπίτι στο Παρίσι, τις χρηματοδοτήσεις της εταιρείας της αλλά και του Θέμου Αναστασιάδη από «άγνωστη» offshore, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη με αναφορά στο Noor 1 και πολλά άλλα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πoλάκη στο Face Book:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

– που δεν ήξερε το ΦΡΟΥΖΗ που του οργάνωνε τραπέζια στήριξης με διευθύνοντες συμβούλους και CEO!!!!

– που ακόμα δεν έχει απαντήσει για το πόθεν έσχες της συζύγου του με το σπίτι του Βολταίρου!!!!!

– που ακόμα δεν έχει απαντήσει ποια είναι η οφσόρ που χρηματοδότησε τον αρχιμιζαδόρο Θέμο Αναστασιάδη ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ (δηλαδή τον ίδιων ) με 800.000 ευρώ!!!!!

– που για 15 χρόνια δεν είχε πληρώσει ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων (600.000 περίπου) και μόλις βγαίνει στη φορά κάνει σκανδαλώδη ρύθμιση τύπου balloon (να δίνει ένα ποσό έναντι για 24 μήνες και στο τέλος να πληρώσει όλο το δάνειο ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ!!!!!

Αυτός ο Μητσοτάκης λοιπόν, προσπαθεί να λασπώσει μέσω της εφημερίδας του υπόδικου για το Noor 1 Μαρινάκη και του χρηματοδοτούμενου από το ΚΕΕΛΠΝΟ δημοσιογράφου Κουρτάκη, τα αδέρφια του πρωθυπουργού και άρα και τον Αλέξη Τσίπρα για μια υπόθεση ρύθμισης επιχειρηματικού δανείου σαν τις χιλιάδες που γίνονται κάθε χρόνο τον καιρό της κρίσης από τις τράπεζες που σου επιτρέπουν για δυο η τρία χρόνια να πληρώνεις μόνο τόκους !!!!!!

Το ξέρουμε ΚΑΛΑ, πως οι κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν (με το πρώτο πόρισμα και έπονται αλλά 7-8 πορίσματα ) στη συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ, η ολοκλήρωση της έρευνας για τις διαδρομές του μαύρου χρήματος της NOVARTIS σε πολιτικά πρόσωπα, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Επιτίθεστε με ανύπαρκτες ψεύτικες και διαστρεβλωμένες ειδήσεις σαν τις ΟΧΙΕΣ που δαγκώνουν ύπουλα όταν κινδυνεύουν !!!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ !!!!!

Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πως εμείς και οι συγγενείς μας παρά τις θέσεις κυβερνητικής εξουσίας που έχουμε ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ για να μας “τακτοποιήσουν ” τα χρέη ή τις ανάγκες μας και ζούμε ΜΟΝΟ απο το μισθό και τη δουλειά μας .

Δεν πειράζει ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και στις δικαστικές αίθουσες πλέον .Η επίδειξη ανωτερότητας που έχουμε δείξει στη λάσπη που πετάνε τα ερπετά κάποιοι το εκλαμβάνουν ως αδυναμία !!!!!!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2108951882681615&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter