Ο Πολάκης «καρφώνει» πρώην αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για «μάσα και αρπαχτή» με τον Πατούλη

Ο Πολάκης «καρφώνει» πρώην αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για «μάσα και αρπαχτή» με τον Πατούλη

Τα έργα και τις ημέρες του Κωνσταντίνου Μητσόπουλου, πρώην Αντιπρόεδρου της ΟΝΝΕΔ και νυν μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, ξεσκεπάζει ο Παύλος Πολάκης τονίζοντας ότι “ενσαρκώνει τις πραγματικές αξίες και το αληθινό όραμα της δράκας των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που μας κυβερνά”! Δείχνει πως ανελίχτηκε στον κρατικό-κυβερνητικό μηχανισμό, τους παχυλούς πολλαπλούς μισθούς του και τις απευθείας αναθέσεις που παίρνει από την Περιφέρεια Αττικής με την… αρωγή Πατούλη.

Ακολουθεί η αποκαλυπτική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το καλόπαιδο αυτό, ονόματι Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ (φωτό 1), ενσαρκώνει τις πραγματικές αξίες και το αληθινό όραμα της δράκας των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που μας κυβερνά! Εξαπάτησε κι αυτός τον αγνό νεοδημοκράτη ψηφοφόρο με καθηερινές πύρινες αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες έβριζε και συκοφαντούσε ασύστολα τον Σύριζα (φωτό 2-9), “πουλώντας” ΔΗΘΕΝ πατριωτισμό, υποσχέσεις για ανάπτυξη και επιστροφή στην κανονικότητα.

ΦΟΥΜΑΡΑ για τη ΜΑΣΑ και την ΑΡΠΑΧΤΗ!

Αμέσως μετά τις εκλογές, το καλόπαιδο διορίστηκε μετακλητός στο Υπουργείο Υγείας στο Γραφείο του Κικίλια (φωτό 10) και μέσω αυτού καβάτζωσε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου και με την υπογραφή του Πιερρακάκη μία θέση στο Δ.Σ της ΗΔΙΚΑ (από όπου έπαιρνε και εξακολουθεί να παίρνει αποζημίωση για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις, φωτό 11). Τον Οκτώβριο του 2020 τον διόρισαν Αντιπρόεδρο στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για να παίρνει και παχυλό μισθό, εκτός από την αποζημίωση της ΗΔΙΚΑ (φωτό 12).

Στο μεταξύ, στις 23 Μαρτίου 2020 και εν μέσω πανδημίας το εν λόγω φασιστάκι τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα “εργάκι” από τον κολλητό του τον Πατούλη (φωτό 13-15), αξίας λίγο κάτω από 25χιλ.€ για να μην περάσει και από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (φωτό 16-17). Τίτλος έργου: “παροχή εξειδικευμένων τεχνολογικών & επικοινωνιακών προτάσεων ορθολογικής χρήσης των κοινωνικών δικτύων Περιφέρειας Αττικής”, δηλ. ΦΑΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ και άσε τους άλλους να πεινάνε!

ΠΡΟΧΘΕΣ ,12/2/2021, ο ίδιος τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα ακόμα “έργο” από τον φίλο Πατούλη, αξίας πάλι λίγο κάτω από 25χιλ. ευρώ για να αποφευχθεί εκ νέου ο έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο (φωτό 18-19). Τίτλος αυτή τη φορά:” ανάλυση & εξειδίκευση τεχνικών προώθησης αυτοδιοικητικών προτάσεων και δράσεων στα κοινωνικά δίκτυα”. Δηλ. ΞΑΝΑΦΑΤΕ για να ΞΑΝΑΦΑΜΕ κι άσε τους άλλους να ψοφάνε της πείνας!

Το ωραίο είναι ότι εδώ υπήρχε και έτερος προσφέρων, για τα μάτια του κόσμου βέβαια, καθώς πρόκειται για εταιρεία του κολλητού του Μητσόπουλου, επίσης Οννεδίτη (φωτό 20-21)!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!

Ιδού η γενιά των γαλάζιων “αρίστων” που θέλει να κατασπαράξει τα 37 δις που αφήσαμε! Σχεδόν τριπλοθεσίτες στο Δημόσιο! Για τον Πατούλη δεν έχω να πω πολλά, αυτός είναι τέτοια κάνει! Κικίλια και Πιερρακάκη, βάλατε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Έχετε προθεσμία μέχρι αύριο να τον διώξετε από την ΗΔΙΚΑ και από την Εθνική Αρχή Προμηθειών!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter