Ο Πολάκης καταγγέλλει fake news: Κάποιοι διακινούν περυσινή μου δήλωση ως σημερινή!

Ο Πολάκης καταγγέλλει fake news: Κάποιοι διακινούν περυσινή μου δήλωση ως σημερινή!

Την ευκαιρία να διακινήσουν fake news βρήκαν ορισμένοι κύκλοι, προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές σε Κινέτα, Πεντέλη, Νέο Βουτζά και Μάτι, οι οποίες άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς.

Θυμήθηκαν ένα post του Παύλου Πολάκη από τον Αύγουστο του 2017 και το παρουσίασαν ως νέο, προκειμένου να επιτεθούν στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Αρκετοί χρήστες το αναπαρήγαγαν – ως σημερινό – είτε από άγνοιά τους, είτε (το χειρότερο) εσκεμμένα:

Ακολουθεί η ανάρτηση ου Παύλου Πολάκη στο Facebook από τις 14 Αυγούστου του 2017:

Η αποστομωτική απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη: 

Ο πολίτικος κατήφορος ορισμένων δεν έχει τέλος. Από το πρωί τα γνωστά τρολ της ακροδεξιάς χρησιμοποιούν την παρακάτω ανάρτηση που είχα ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και η οποία καυτηρίαζε τον τρόπο προβολής από το ΣΚΑΙ των πυρκαγιών στη Ζάκυνθο, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΧΘΕΣΙΝΗ!!!!! αρχίζοντας μια απερίγραπτη σπέκουλα στο όνομα των νεκρών!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ…. για άλλη μια φορά αποδεικνύετε πως το μόνο που σας νοιάζει είναι η λάσπη για να ξαναγυρίσετε στην εξουσία και στο κλέψιμο. ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ!!!

ΥΓ Τα ίδια έκαναν με αντίστοιχη ανάρτηση σε λογαριασμό πλαστογραφημένο στο τουίτερ ,το οποίο ως γνωστό ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!!!!!.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2116687675241369&id=100007004708966

Ο πολιτικος κατηφορος ορισμενων δεν εχει τελος.Απο το πρωι τα γνωστα τρολ της ακροδεξιας χρησιμοποιουν την παρακατω…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Dienstag, 24. Juli 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter