Ο Πολάκης «ξεμπροστιάζει» τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά

Ο Πολάκης «ξεμπροστιάζει» τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά

Γενεές δεκατέσσερις περνάει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά ο οποίος στηρίχθηκε σε ψεύτικη «είδηση» για να επιτεθεί στην σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπεττυ Μπαζιάνα.

Όπως αποδείχθηκε η όλη υπόθεση ότι η κυρία Μπαζιάνα στηρίχθηκε σε «φωτογραφική διάταξη του νόμου Φίλη» για να ενταχθεί στο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του ΕΜΠ ήταν ψέμα καθώς έκανε χρήση των διατάξεων του νόμου της Άννας Διαμαντοπούλου 4009/2011… όπως δεκάδες άλλοι συνάδελφοί της.

Γράφει ο κ. Πολάκης στο Facebook:

Άρχισαν πάλι τα γνωστά χαλκεία της ενημέρωσης να πυροβολούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού γιατί έγινε -λέει -ΕΔΙΠ (ειδικό διδακτικό προσωπικό ) στο ΕΜΠ χρησιμοποιώντας -λέει- φωτογραφική διάταξη του νόμου Φίλη … Συνηγόρησε σε αυτό και ο Γιώργος Μαυρωτάς βουλευτής του (αποξηραμένου πλέον ) Ποταμιού που διδάσκει χρόνια και στο τμήμα Χημ. μηχανικών του ΕΜΠ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ….,

1) Η κυρία Μπαζιάνα έκανε χρήση διατάξεων του νόμου Διαμαντοπούλου 4009/2011 που δίνει την δυνατότητα σε μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους αορίστου χρόνου των ΑΕΙ με διδακτορικό και αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα να μετακινηθούν στην κατηγορία ΕΔΙΠ μετά από θετική εισήγηση τριμελούς επιτροπής καθηγητών της Σχολής και επιπλέον εισήγηση του Πρύτανη, εκτιμώντας τις ανάγκες του ΑΕΙ.

2) Εσύ συνάδελφε Μαυρωτά (που σε είχα τουλάχιστον για σοβαρό ) τι υπονοείς ;

– Πως η Διαμαντοπούλου όταν έφτιαχνε το νόμο είχε στο μυαλό της τη σημερινή σύζυγο του πρωθυπουργού;;;

– Η δεν ξέρεις πως στο τμήμα που διδάσκεις σχεδόν όλοι οι ΕΔΙΠ που υπηρετούν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;;;;

– Ή δεν είδες πως σε αυτό το ΦΕΚ μετατάσσονται άλλα 15 άτομα στην κατηγορία ΕΔΙΠ εκτός από την κυρία Μπαζιάνα;

Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια και μικροπρέπεια κύριε Μαυρωτά τότε είναι γκαιμπελισμός και λασπολογία !!!!

ΥΓ Προς όλα τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής που “διεκπεραιώνουν” και αυτό το σενάριο δυσφήμισης για να πλήξουν το ΣΥΡΙΖΑ :

Σας πειράζει που η κυρία Μπαζιάνα έχει συγκροτημένη αριστερή άποψη και την εκφράζει, σας πειράζει που είναι εξαιρετική επιστήμονας και δουλεύει ενώ είναι σύζυγος του πρωθυπουργού, αντί να ασχολείται με οφσόρ, αντί να αγοράζει σπίτια στο Παρίσι όντας “διαζευγμένη”, αντί να προσφέρει διαμεσολάβηση για ντιλς, αντί να κάνει καμιά “φιλανθρωπία “σε γκαλά κυριών των βορείων προϊστίων)

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ…….

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2051773521732785&set=a.1386435318266612.1073741828.100007004708966&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter