Ο Πολάκης στον Άρειο Πάγο για το «κονδύλι» των 6,2 εκατ. του Μηταράκη για… συμβουλές!

Ο Πολάκης στον Άρειο Πάγο για το «κονδύλι» των 6,2 εκατ. του Μηταράκη για… συμβουλές!

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει από την ανακρίτρια «για την απίστευτη διασπάθιση που έκανε ο Μηταράκης με τα 6.200.000 για «νομική υποστήριξη συγγραφής των συμβάσεων» του επίσης υπερτιμολογημένου έργου των 120.000.000 ευρώ για τις προσφυγικές δομές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!»

Θεωρεί μάλιστα την εξέλιξη αυτή ως «παράπλευρο» αποτέλεσμα της μηνυτήριας αναφοράς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Σοφίας Νικολάου, γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής που αφορά απευθείας αναθέσεις. 

Διαβάστε επίσης: Στην εταιρία που διευθύνει η σύζυγος Πλασκοβίτη τα έξι εκατ. του Μηταράκη για… συμβουλές

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Άλλο ένα θετικό «παράπλευρο» αποτέλεσμα της χθεσινής μήνυσης που καταθέσαμε για τη Σοφία Νικολαου !
Στις 10 Οκτωβρίου του 2020 είχα κάνει την ανάρτηση που φαίνεται στις φωτογραφίες, όπου είχα καλέσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, τον εισαγγελέα του Αρείου Παγου τον κύριο Πλιωτα να ενδιαφερθεί για την απίστευτη διασπάθιση που έκανε ο Μηταράκης με τα 6.200.000 για «νομική υποστήριξη συγγραφής των συμβάσεων» του επίσης υπερτιμολογημένου έργου των 120.000.000 ευρώ για τις προσφυγικές δομές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!
Ε λοιπόν τάξτε μου….
Σήμερα το πρωί πήραν στο γραφείο μου τηλέφωνο από την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση για να πάω να καταθέσω!!!!!!
Είχε δοθεί εντολή για προανάκριση τελικά (θα δούμε πότε ακριβώς) δεν το έπαιξε κανένα ΜΜΕ και βέβαια εγώ ειδοποιήθηκα να καταθέσω μόλις χθες,μετά την επίσκεψη μας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπου εκτός από την κατάθεση της μήνυσης του ανέφερα συνοπτικά και άλλες υποθέσεις που έχουμε αποκαλύψει ως τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ!!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter