Ο Πολάκης ξεμπροστιάζει τον Γεωργιάδη για την προσπάθεια ελέγχου της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Ο Πολάκης ξεμπροστιάζει τον Γεωργιάδη για την προσπάθεια ελέγχου της Επιτροπής Ανταγωνισμού

«Κόλαφο» χαρακτηρίζει το «θερμό» επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και του προέδρου της επιτροπής διαφάνειας Γιάννη Λιανού, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Facebook.

Το πρωί της Τετάρτης ο Γεωργιάδης «έφερε για σύμφωνη γνώμη από την επιτροπή την Κυρία Χαρά Νικολοπούλου για να τοποθετηθεί αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού», η οποία «εργάζεται εδώ και χρόνια στην επιτροπή Ανταγωνισμού σε Διοικητική θέση (Διευθύντρια στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού)», όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιεί μάλιστα πως το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Λιανός, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού «τον οποίο τοποθέτησε σε αυτή τη θέση ο Γεωργιάδης το 2019 όταν έδιωξε την Θάνου», έστειλε εμπιστευτική επιστολή στην Επιτροπή διαφωνώντας «κάθετα με την επιλογή της κυρίας Νικολοπούλου» κρίνοντάς την ως «ανεπαρκή υπάλληλο» και προσωπικά υπεύθυνη για «την τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση του πορίσματος της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις παράνομες πρακτικές και χρεώσεις των τραπεζών», «γι αυτό και την έβγαλε από την ευθύνη σύνταξης του πορίσματος και έβαλε άλλον υπεύθυνο για να βγει το πόρισμα της έρευνας για τις τράπεζες,έρευνα που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019», συμπληρώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πολάκης κλείνει την ανάρτησή του λέγοντας πως «είναι προφανές, αυτή η κυβέρνηση είναι σε απόδρομη πλέον. Διαφωνούν με τις πρακτικές της και στελέχη που η ίδια επέλεξε!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter