Ο Πολάκης «ξεσκεπάζει» τον Καππάτο: «Ο βουλευτής ΝΔ που είναι ταυτόχρονα Πάτσης και Μαραβέγιας»

Ο Πολάκης «ξεσκεπάζει» τον Καππάτο: «Ο βουλευτής ΝΔ που είναι ταυτόχρονα Πάτσης και Μαραβέγιας»
ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ- ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Καππάτος, ένας βουλευτής που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και Πάτσης και Μαραβέγιας… Μητσοτακη εσυ δεν έφτιαξες κομμα,εισπρακτική έφτιαξες!», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος ΠΟλάκης, και λίογ πιο κάτω εξηγεί τι εννοεί:
Ο Παναγής Καππάτος, βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκλεγμένος με τη ΝΔ, εκπροσωπεί σε δικαστήρια το fund DoValue εναντίον δανειοληπτών και ζητά τη ΜΗ διάσωση της κύριας κατοικίας τους, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε χθες!

«Ο νέος αυτός “λεμοναθός” ψήφισε τον Πτωχευτικό Νόμο της κυβέρνησης για να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος να πληρώνεται!!! Κι έχει το θράσος να ποστάρει στο Twitter για … το “Πρόγραμμα Αστέγων”», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

Επίσης ο Π. Πολάκης αναφέρεται και στη σύζυγό του, Ευτέρπη Κεκάτου, παιδαγωγός στο επάγγελμα, χωρίς σχέση με τα τουριστικά, η οποία κατάφερε και εντάχθηκε το 2021 στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ LEADER κι έλαβε επιχορήγηση 195.612€ για να φτιάξει τουριστικά καταλύματα στις Μηνιές Κεφαλλονιάς.

Η ανάρτηση Πολάκη

ΠΑΤΣΗΣ – ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – ΚΑΠΠΑΤΟΣ: η ΝΔ του Μητσοτάκη…
ΚΑΠΠΑΤΟΣ, ένας βουλευτης που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και Πάτσης και Μαραβέγιας .
Μητσοτακη εσυ δεν έφτιαξες κομμα,εισπρακτική έφτιαξες!
Παναγής Καππάτος, ο εκλεκτός βουλευτής της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη (φωτό 1):
Ο οποίος εκπροσωπεί σε δικαστήρια το fund DoValue εναντίον δανειοληπτών και ζητά τη ΜΗ διάσωση της κύριας κατοικίας τους, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε χθες (φωτό 2 -3).
Ο νέος αυτός “λεμοναθός” ψήφισε τον Πτωχευτικό Νόμο της κυβέρνησης για να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος να πληρώνεται!!!
Κι έχει το θράσος να ποστάρει στο Twitter για … το “Πρόγραμμα Αστέγων” (φωτό 4)!!
Ο οποίος ως δικηγόρος έκανε αίτηση και έλαβε το ποσό των 8.759,93€ ως ΔΗΘΕΝ πληττόμενος από τον Covid το 2021 (φωτό 5)!
Δεν του έφθανε η βουλευτική αποζημίωση, ήθελε να πάρει λεφτά και ως “πληττόμενη επιχείρηση”…
Τρώνε από όπου μπορούν!! Γι’ αυτό βγήκαν.
Του οποίου η γυναίκα (Ευτέρπη Κεκάτου, φωτό 6), παιδαγωγός στο επάγγελμα και άσχετη με τα τουριστικά, εντάχθηκε το 2021 στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ LEADER κι έλαβε επιχορήγηση 195.612€ για να φτιάξει τουριστικά καταλύματα στις Μηνιές Κεφαλλονιάς (φωτό 7).
Για τα υπόλοιπα της επένδυσης (126.000€) πήρε δάνειο “επαγγελματικού ακινήτου” από την Alpha Bank, με προσημείωση ένα αγροτεμάχιο (φωτό 8, 9)!!
Αν είσαι βουλευτής ή σύζυγος βουλευτή της ΝΔ του Μητσοτάκη, γίνεσαι επιχειρηματίας ΧΩΡΙΣ να βάλεις ΟΥΤΕ ένα ευρώ από την τσέπη σου…
Οι τύποι ήρθαν για να φάνε όσα περισσότερα μπορέσουν!!
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter