O «πόλεμος» των t- shirts στο Φάιναλ Φορ

O «πόλεμος» των t- shirts στο Φάιναλ Φορ

Ελληνοτουρκική κόντρα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, με φόντο το Final 4 της Euroleague, την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά.

Λίγες ημέρες αφότου οι «ερυθρόλευκοι» γιόρταζαν στο ΣΕΦ την πρόκριση επί της τουρκικής Εφές φορώντας t-shirt που δείχνει την Αγιά Σοφιά και γράφουν στα ελληνικά «Κωνσταντινούπολη 2017», οι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρ κυκλοφόρησαν ένα ίδιο μπλουζάκι σε κίτρινο φόντο αντί για κόκκινο, έχοντας προσθέσει μιναρέδες στην Αγιά Σοφιά, το Κωνσταντινούπολη έχει γίνει Istanbul και το 2017 έχει αντικατασταθεί με το «since 1453» (Ιστανμπούλ από το 1453).

Ο πόλεμος με μπλουζάκια υποδαυλίζεται κυρίως από τον τουρκικό Τύπο. Η Karar σε είδηση με τίτλο «Πόλεμος t-shirt Τουρκίας – Ελλάδας» αναφέρει ότι για το final four της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός έχει κυκλοφορήσει t-shirts που απεικονίζουν την Αγιά Σοφιά και τη λεζάντα «Κωνσταντινούπολη 2017» και η Φενέρμπαχτσε απάντησε με μπλούζες όπου η Αγιά Σοφιά απεικονίζεται ως τέμενος με μιναρέδες και λεζάντα «Istanbul since 1453».

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η Posta σε είδηση με τίτλο «Απάντηση της Fener στον αυθάδη Έλληνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter