Ο Πόνσε οδήγησε την ΑΕΚ στην κορυφή, δύο γκολ από τον Αργεντινό φορ στη νίκη (2-0) επί του Αρη

Ο Πόνσε οδήγησε την ΑΕΚ στην κορυφή, δύο γκολ από τον Αργεντινό φορ στη νίκη (2-0) επί του Αρη

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας επέστρεψε η ΑΕΚ (ο ΠΑΟΚ έχει ένα ματς λιγότερο) που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στην Οpap Arena τον Αρη, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Για τον Δικέφαλο ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Εζεκιέλ Πόνσε που πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και στην ουσία έκρινε το ματς.

Ένα εντυπωσιακό coreo κάλυπτε όλο το γήπεδο και είχε εκτός των άλλων και μορφές των ανθρώπων που έχουν σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου σε αυτά τα 100 χρόνια ζωής.

Αγωνιστικά η Ενωση πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο είχε πετύχει δύο γκολ με τον Πόνσε και νωρίς νωρίς τελείωσε με την υπόθεση «τρίποντο». Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα μπήκαν με ένταση στο παιχνίδι και δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να πάρει… ανάσα. Ειδικά στο ξεκίνημα τον «έπνιξαν» με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα του ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 9’. Ο Γιόνσον με τακουνάκι βρήκε τον Χατζισαφί, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Πόνσε με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 14’ έγινε το 2-0. Ο Ελίασον εκτέλεσε φάουλ, το κέντρο της άμυνας του Άρη δεν αντέδρασε και ο Πόνσε με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Αθανασιάδη να αποκρούει το δυνατό σουτ του Σαβέριο.

Μετά το δεύτερο γκολ του Αργεντινού φορ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να πιέσουν για να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Στο 45’ ο Ελίασον γέμισε την μπάλα, ο Πόνσε εκτέλεσε, αλλά ο Ρόζουζ με προβολή «καθάρισε» τη φάση.

Στο 50’ ο Ελίασον πέρασε την μπάλα στον σκόρερ, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κουέστα.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει για το τρίτο γκολ και στο 59’ ο Ελίασον ήταν άστοχος. Στο 81’, μετά από σουτ του Αμραμπατ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

O Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Βερστράτε, Σαβέριο, Μπράμπετς, Φατόρε.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (77’ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (69’ Λιούμπισιτς), Ελίασον (77’ Αμραμπατ), Τσούμπερ (69’ Αραούχο), Πόνσε (84’ Φερνάντεζ).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (46’ Φατόρε), Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζιλ (46’ Νταρίντα), Βερστράτε, Παναγίδης, Σαβέριο (63’ Μορόν), Φετφατζίδης (63’ Μανού Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (75’ Βέλεθ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter