Ο Πορτοσάλτε έκανε αίτημα στον Μασκ για να μπει… συνδρομή στο Twitter (Video)

Ο Πορτοσάλτε έκανε αίτημα στον Μασκ για να μπει… συνδρομή στο Twitter (Video)

Φαίνεται πως ο Άρης Πορτοσάλτε έχει ενοχληθεί από τον καταιγισμό μηνυμάτων που ανεβαίνουν στο twitter και προτείνει την… ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας του.

Τι άλλο θα σκεφτεί ο δημοσιογράφος για να περιορίσει τους πολίτες να εκφράζονται ελεύθερα; Κι αν λάβουμε υπόψη μας πως η συντριπτική πλειοψηφία καταδικάζει τις ενέργειες της κυβέρνησης τότε καταλαβαίνουμε και για ποιο λόγο ανησυχεί τόσο πολύ ο δημοσιογράφος.

Το Twitter ανήκει πλέον στον Ίλον Μασκ και σε ανάρτηση του ο επιχειρηματίας ανέφερε πως «Το σύνολο της διαδικασίας επιβεβαίωσης των στοιχείων αναθεωρείται τώρα».

Με αφορμή τις εξελίξεις μετά την εξαγορά του Twitter από τον αμερικανό μεγιστάνα, ο Άρης Πορτοσάλτε, σημείωσε τα εξής στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ: «Θέλεις να γράψεις την άποψή σου; Με το ονοματεπώνυμό σου κανονικά, πες την γνώμη σου δημοκρατικά. Θες να βρίσεις; Βεβαίως, αν σ’ ενοχλεί η άποψη του άλλου και θες να τον βρίσεις. Με ονοματεπώνυμο κανονικά, με την συνδρομή σου, βρίζεις. Οι πράξεις έχουν συνέπειες. Έτσι έχουμε μάθει, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς να νομίζεις ότι υπάρχουν συνέπειες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter