Ο Πορτοσάλτε «μαλώνει» δημόσια το ΑΠΕ και η «παρέμβαση» γίνεται… «επίθεση»

Ο Πορτοσάλτε «μαλώνει» δημόσια το ΑΠΕ και η «παρέμβαση» γίνεται… «επίθεση»

Πολλά και… ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον απόηχο της παρέμβασης «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε, ενέργεια που καταδικάστηκε από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο.

Το πρώτο τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου στις 22:39 το βράδυ της Πέμπτης έκανε λόγο για «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα. 

Δείτε επίσης: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε (Photo)

Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος έσπευσε να το στηλιτεύσει από τον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής. Ο Πορτοσάλτε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, σπεύδει να… τραβήξει το αυτί στο ΑΠΕ υποστηρίζοντας πως η λέξη «παρέμβαση» έχει πάντοτε… θετική έννοια, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να διαφωνούν. Το επίμαχο απόσπασμα είναι στο 3:35 του βίντεο:

Φυσικά, η λογική Πορτοσάλτε εναρμονίζεται πλήρως με τη γραμμή της ΝΔ που από την πρώτη στιγμή έσπευσε να χαρακτηρίσει την ενέργεια Ρουβίκωνα ως «επίθεση». Και κάπως έτσι, η «παρέμβαση Ρουβίκωνα», στα υπόλοιπα τηλεγραφήματα αποκαλείται ως «επίθεση». «Παρέμβαση» ή «επίθεση»; Ας αποφασίσουν στο ΑΠΕ…

Δείτε επίσης: Καρέ – καρέ η παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter