Ο Πορτοσάλτε «τα βάζει» με πολίτες από τη Σταμάτα και προτείνει και πάλι ασφάλειες πυρός! (Video)

Ο Πορτοσάλτε «τα βάζει» με πολίτες από τη Σταμάτα και προτείνει και πάλι ασφάλειες πυρός! (Video)

Ε, αναμενόμενο ήταν για τον Άρη Πορτοσάλτε όχι μόνον να τα βρει «καλώς καμωμένα» από την επιτελική κυβέρνηση των αρίστων κατά τη χθεσινή καταστροφική φωτιά στη Σταμάτα αλλά και να επιτεθεί και σε εκείνους που το αμφισβητούν.

Όχι ότι ποτέ δεν έχει βγει από τα ρούχα του ο Άρης Πορτοσάλτε για τις κυβερνητικές αστοχίες και λάθη. Το έχει κάνει, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα που δεν δικαιολογείται η στήριξη ούτε με την λογική του παραλόγου. Ίσως όταν η κυβέρνηση δεν εκφράζει τόσο νεοφιλελεύθερες σκέψεις…

Χθες, ωστόσο, όταν πολλοί κάτοικοι αντιδρούσαν σε μια σειρά αστοχιών, καθυστέρησης για παράδειγμα, των δυνάμεων, όλα τα φιλοκυβερνητικά κανάλια κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων περιέργως… έπλεκαν το εγκώμιο όλων των συντελεστών, των κυβερνητικών στελεχών και των υπηρεσιών.

Σε σημείο μάλιστα τόσο εξόφθαλμο που αναρωτιόσουν αν είχε κυκλοφορήσει κανένα non paper… και όλοι έλεγαν τα ίδια και μάλιστα συνεχώς, μπας και δεν το καταλάβαμε πόσο τέλεια γίνονταν όλα…

Ούτε καν περίμεναν να ολοκληρωθεί η επιχείρηση… το είχαν αποφασίσει εκ των προτέρων.

Αλλά προφανώς αυτό το φιλοκυβερνητικό κλίμα χαλούσε από τις αναφορές και τις δηλώσεις των κατοίκων που μίλησαν για καθυστερήσεις και έλλειψη συντονισμού.

Έτσι ο ‘Αρης Πορτοσάλτε ανέλαβε σήμερα να τους βάλει στη θέση τους – ιδιαίτερα όταν αμφισβήτησαν τον ΣΚΑΪ -, και εξαπέλυσε επίθεση «on camera» στους κατοίκους της Σταμάτας, του Διονύσου και της Ροδόπολης που είχαν διαφορετική άποψη από τον ίδιο και εξεφράστηκαν κατά του καναλιού.

Αλλά προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως  «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι» και για μια ακόμα φορά επέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν βάλει γεννήτριες και δεξαμενές νερού στο σπίτι τους και κυρίως γιατί δεν τα έχουν ασφαλίσει».

Σημειώνει μάλιστα ξανά πως το σπίτι πρέπει να είναι ασφαλισμένο σε ιδιωτική εταιρεία…

Δεν ξεχνάμε ωστόσο ότι και στη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας σε κάτοικο που καιγόταν το σπίτι του, τον ρώτησε εάν το έχει ασφαλισμένο προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κυνικός ο Πορτοσάλτε πάνω στα καμένα σπίτια (Video)

Κυνικός ο Πορτοσάλτε πάνω στα καμένα σπίτια (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter