Ο Πορτοσάλτε θεωρεί ότι ο Τσίπρας… φοβάται και δεν του παραχωρεί συνέντευξη (Video)

Ο Πορτοσάλτε θεωρεί ότι ο Τσίπρας… φοβάται και δεν του παραχωρεί συνέντευξη (Video)

Το ζήσαμε και αυτό. Ο Άρης Πορτοσάλτε να δηλώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μου έρχεται για συνέντευξη γιατί… «φοβάται».

Όλα αυτά, βέβαια, λέγονται τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι να δώσει συνεντεύξεις εκτός προστατευμένου περιβάλλοντος.
Άραγε ξεχνιέται το γεγονός πως ο Μητσοτάκης δεν έδωσε συνέντευξη στο Μέγκα και την Ράνια Τζήμα, ζητώντας να έχει απέναντι του την Κατερίνα Παναγοπούλου; Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει δύο προεκλογικές συνεντεύξεις στον ΣΚΑΪ. Μία στους «Αταίριαστους» και μία στο «Πρωινό μας».

«Αν με ακούει ο Αλέξης Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται. Το λέω ξεκάθαρα», ανέφερε ο Πορτοσάλτε και στη συνέχεια είπε τι θα τον ρωτούσε αν τον είχε απέναντί του: «Θα του έλεγα, το αχρείαστο τρίτο μνημόνιό σας κ. πρόεδρε μας κόστισε 100 δις, ο τυχοδιωκτισμός σας. Μπορείτε να μας πείτε, η λάθος απόφαση της απλής αναλογικής πόσο κόστισε στους Έλληνες πολίτες; Μας κόστισε εκατομμύρια. Πόσο κόστισε η αστόχαστη απόφασή σας;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter