Ο Πρετεντέρης σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ…

Ο Πρετεντέρης σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ…

Είναι βέβαιο πως έχετε δει Αγκάθα Κρίστι και την υποδειγματική διερεύνηση ενός εγκλήματος, μιας υπόθεσης από τον Ηρακλή Πουαρώ, ταν χαρισματικό ντεντέκτιβ. Βέλγο παρακαλώ και όχι Γάλλο.

Καμία σχέση μαζί του ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος στο σημερινό του άρθρο, στη στήλη του στα Νέα, προσπαθεί να του μοιάσει ανεπιτυχώς…

Γιατί ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης, προσπαθεί να συσκοτίσει την υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τον χαρακτηρισμό ως «ιστορική» στο κοινό ανακοινωθέν Δένδια-Πομπέο, αναφορά που εκ των υστέρων αφαιρέθηκε αλλά εμφανίστηκε σε άλλη μορφή, αργότερα σε σχετική δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εννοείται πως ο Γιάννης Περτεντέρης παραδέχεται πως το κείμενο πέρασε από πολλά μάτια που προφανώς δεν κατάλαβαν την γραμμή της Νέας Δημοκρατίας…

Γιατί κατά τον δημοσιογράφο η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε να την ονομάσει ποτέ έτσι γιατί πάντα πίστευε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν κακή…

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικοί παράγοντες που δεν πήραν χαμπάρι ότι στη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν σύσσωμη αντίθετη η τότε αντιπολίτευση και το 75% του ελληνικού λαού;» αναφέρει.

Μόνον που ξεχνά να πει, και αποκλείεται να μην το ξέρει, πως η ευρύτερη οικογένεια Μητσοτάκη/Μπακογιάννη δεν θα είχε καμία αντίρρηση.

Ξεχνά να πει πως ο διχασμός της κοινωνίας από την τότε Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση ήταν για να φτάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ξεχνά να πει πως πολλοί εντός της Ν.Δ. δεν συμμερίζονται τις πατριδοκαπηλίες που απλά (ενίοτε) σε οδηγούν στην εξουσία.

Όπως και να’χει ο Γιάννης Πρετεντέρης ως αποτυχημένος Ηρακλής Πουαρώ δεν ψάχνει το ποιος ωφελείται από μία πράξη αλλά προσπαθεί να καλύψει μια πράξη για να δώσει μια δικαιολογία στο γαλάζιο εκλογικό σώμα…

Μια άλλη δικαιολογία κύριε Πρετεντέρη είναι ο εξωγήινος του Υμηττού.

Εξάλλου σε λίγο θα είναι περισσότεροι εκείνοι που πιστεύουν στα UFO από εκείνους που θα πιστεύουν τη σημερινή κυβέρνηση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter