Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ο Πρίγκιπας Harry συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Diana

Για πρώτη φορά, σχεδόν δύο δεκαετίες, μετά τον θάνατο της μητέρας του ο Πρίγκιπας Harry αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς βίωσε τα γεγονότα της 31ης Αυγούστου.

Έχουν περάσει 19 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα της Diana στο Παρίσι στο τούνελ Pont de l’Alma με τον κροίσο Dodi Al-Fayed και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές.

Τον Αύγουστο του 1997 ο Πρίγκιπας ήταν μόλις 12 ετών και μαζί με τον William είχαν δείξει απίστευτο αυτοέλεγχο όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την κηδεία της αγαπημένης τους μητέρας.

«Δεν αντιμετώπισα ποτέ όσα έγιναν. Έπνιξα τα συναισθήματά μου ενώ για μεγάλη περίοδο της ζωής μου δεν ήθελα να το σκέφτομαι», αποκάλυψε ο 32χρονος Πρίγκιπας στο ντοκιμαντέρ για τον εορτασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Sentebale που ίδρυσε στη μνήμη της ο ίδιος πριν 10 χρόνια.

Ο Harry δήλωσε επίσης πόσο τον ενέπνεε η αποφασιστικότητα της μητέρας του να βοηθήσει τους αδύναμους, για αυτό και ίδρυσε το Sentebale, μια οργάνωση που είναι στο πλευρό παιδιών της Αφρικής που έχουν HIV και AIDS.

«Είναι απίστευτο αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα όταν είχα χρόνο και ήθελα να κάνω κάτι εποικοδομητικό στη ζωή μου αλλά και να τιμήσω την μητέρα μου, έφτασε μέχρι το Lesotho (η Αφρικανική χώρα όπου έχει ιδρυθεί το Sentebale)» είπε χαρακτηριστικά κάτι που είμαστε σίγουρες ότι θα έκανε περήφανη την Diana.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.