Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά αξιώματά τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά αξιώματά τους

Το ζεύγος ανακοίνωσε μέσω των social media την απόφασή να εγκαταλείψουν τον κύκλο του Μπάκιγχαμ, αρχίζοντας μία νέα ζωή.

Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί είδηση για τη Βρετανία, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί τους δεσμούς της -έστω και εθιμοτυπικά- με τη βασιλική οικογένεια. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, μέσω ανακοίνωσής τους στα social media γνωστοποίησαν ότι αφήνουν τη… σιγουριά του παλατιού, δίχως να αφαιρούν την υποστήριξή τους στη βασίλισσα, έχοντας ως στόχο να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρεται στην ανάρτηση των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter