Ο Prince «ανέβηκε» στο Spotify πυροδοτώντας αντιδράσεις

Παρά την άρνηση του Prince να παραχωρήσει τη μουσική του στο Spotify όσο ήταν εν ζωή, τα τραγούδια του μεγάλου καλλιτέχνη "ανέβηκαν" πλέον στην πλατφόρμα.

Η εβδομάδα που ήρθε βρήκε κοινό και μουσική βιομηχανία στα «χαρακώματα». Η μία πλευρά πανηγύριζε, η δεύτερη απαξίωνε: Το Spotify ανέβασε τα τραγούδια του -αποθανόντα- Prince.

Όσο ήταν εν ζωή, ο καλλιτέχνης ήταν κάθετα αντίθετος στο να «ανέβει» η μουσική του στη μουσική πλατφόρμα, επομένως οι απόψεις κατά πόσο ήταν σωστή ή λάθος η κίνηση.

Ο Prince ανήκε σε ένα ευρύ σύνολο καλλιτεχνών που αρνούνται να παραχωρήσουν τη μουσική τους στη μουσική πλατφόρμα. Η Taylor Swift, η Beyonce, ο Thom Yorke είναι μόνο μερικοί από τους κατηγορηματικά αντίθετους.

Το Spotify είναι μια υπηρεσία music streaming η οποία συνεργάζεται με δισκογραφικές όπως η Sony, η EMI, η Warner Music Group, η Universal, και άλλες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ακούσουμε νόμιμα μουσική στο Internet.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.