Ο πρόεδρος θα σκάσει από στεναχώρια

Ο πρόεδρος θα σκάσει από στεναχώρια

Ο Doctor μαθαίνει ότι ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας είναι πολύ στεναχωρημένος.

Για την ακρίβεια είναι σκασμένος ο άνθρωπος. Υπαίτιος είναι ο γγ της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος το πρωί της προπερασμένης Παρασκευής μαζί με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπεκίρη αποφάσισαν να δώσουν στις 12 στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών! Οι δημοσιογράφοι όπως είναι φυσικό αντέδρασαν, με τον Μυλωνάκη αρχικά να κάνει πως δεν άκουσε, αναγκάζοντας τον κ. Τασούλα να τηλεφωνήσει στο Μαξίμου.

Η πρώτη απάντηση που του δόθηκε ήταν επιπέδου «δεν ξέρουμε, δεν είδαμε» με τον γγ να δίνει τηλεφωνική εντολή στον Μπεκίρη «Μιχάλη, προχωράμε κανονικά». Με τα πολλά αναγκάστηκε ο κ. Τασούλας να τηλεφωνήσει στον ίδιο τον πρωθυπουργό για να δοθούν τα τελικά πόθεν έσχες τη Δευτέρα. Αλλά ο πρόεδρος δεν είναι κανένας τυχαίος, γνωρίζει τις σχέσεις Μυλωνάκη (εκσυγχρονιστής γαρ) – Μητσοτάκη και έχει σκάσει που τον υποσκάπτουν οι άνθρωποι του Κυριάκου.

Εκείνο που δεν ξέρει είναι αν κάποιοι ήθελαν να κρύψουν τα δανεικά του Κυριάκου ή απλώς να κάνουν «τσαμπουκά» στον ίδιο. Ή και τα δύο!

Η γαστήρ της επανάστασης

Ο Doctor καταθέτει πολιτική πρόταση στον αγαπητό Κουρτάκη και σε ακόμη πιο αγαπητό μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία, μια που το έφερε ο λόγος, συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα) την επόμενη φορά να κατατεθεί ένα επίσημο μενού με εκλεκτά εδέσματα που τυγχάνουν της έγκρισης του σάιτ και του στελέχους, το οποίο θα συζητηθεί με δημοκρατικές διαδικασίες και α προπό θα υιοθετηθεί απ’ όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε στα πάσης φύσεως γεύματα να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο αριστερή γαστέρα διαθέτει ο καθείς!

Αν έχεις τα σωστά κονέ

Ενας μικρός χαμούλης γίνεται σε νομό της Μακεδονίας με βουλευτή που η πιάτσα λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον νομό καθώς δεν είχε ούτε σπίτι στην εκλογική του περιφέρεια! Ο άνθρωπος ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας άλλου νομού με χρέη, πολλά χρέη, παρά πολλά χρέη και ψαχνόταν να τα αποφύγει. Είχε και μια εισπρακτική εταιρεία (δικηγόρος γαρ), αλλά το μεγάλο του ατού είναι άλλο: ήταν άνθρωπος της οικογένειας. Της μεγάλης αδερφής για την ακρίβεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter