Ο πρόεδρος του «Άγιαξ» της πολιτικής, Γιώργος Καρατζαφέρης, κρεμάει τα… παπούτσια του

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ» της πολιτικής, Γιώργος Καρατζαφέρης, κρεμάει τα… παπούτσια του

Από το αποτέλεσμα της κάλπης προκύπτουν δύο τινά. Πρώτον, παλιότερα είχαν τύχη στην πολιτική δημοσιογράφοι και δικηγόροι. Πλέον, αν πουλάς βιβλία στην τηλεόραση έχεις σοβαρές πιθανότητες στον πολιτικό στίβο. Δεύτερον, και… σημαντικότερο, ο ηγέτης του μεγαλύτερου «φυτώριου» της Δεξιάς και της ΝΔ, κρεμάει τα… παπούτσια του, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους.

Ο λόγος, φυσικά, για τον ιδρυτή και επί σειρά ετών ηγέτη του ΛΑΟΣ, ο οποίος μετά το 1,23% που απέσπασε στις ευρωεκλογές προανήγγειλε αλλαγές στην ηγεσία του κόμματος. 

https://www.facebook.com/karatzaferisgeo/posts/2165543523514935

Κάποτε, στην πολιτική έκαναν «καριέρα» κυρίως δημοσιογράφοι και δικηγόροι. Πλέον, έχει μεγάλη πέραση η πώληση βιβλίων. Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη, τη σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Βελόπουλος που έκανε την… έκπληξη της χθεσινής βραδιάς. Ναι, είναι το ίδιο πρόσωπο που πουλούσε επιστολές του Χριστού, μέσω της εκπομπής του, και έτρεμε από συγκίνηση.

Μάλιστα, ο Βελόπουλος, που δε φημίζεται για την πλούσια κόμη του, πουλούσε φάρμακο κατά της τριχόπτωσης.

https://www.facebook.com/alikakos/videos/10157131388383151/

Αυτός ο τσαρλατάνος που πουλούσε επιστολές του Ιησού φαίνεται ότι είναι στο όριο (3%) για να μπει στη βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Τους τελευταίους μήνες πουλάει και μαντζούνια για τη φαλάκρα.
«Έξι κομμάτια 38 ευρώ!»
Το θέμα όμως δεν είναι η τιμή.
Το θέμα είναι ότι αυτός που τα πουλάει συνεχίζει να είναι φαλακρός!

Gepostet von Δημήτρης Αλικάκος am Sonntag, 24. Februar 2019

Δείτε επίσης: Βελόπουλος: Το πουλέν του Καρατζαφέρη που πουλάει επιστολές του Χριστού και διαλαλεί υπέρ της θανατικής ποινής (Video)

Ωστόσο, Άδωνης και Κυριάκος έχουν ακόμα περισσότερα κοινά, πέρα από τις τηλεπωλήσεις και τις δεξιές καταβολές: Αμφότεροι θήτευσαν στο πλευρό του Γιώργη του Καρατζαφέρη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Τότε που αναλάμβαναν να τέρψουν τα ακροδεξιά ώτα και το συναφές ακροατήριο της χώρας.

Το «κουαρτέτο», της τότε «ισχυρής ομάδας» του ΛΑΟΣ, συμπλήρωνε ο Μάκης Βορίδης που έχει συνταχθεί και αυτός με τη ΝΔ.

Θα ήταν, λοιπόν, μεγάλη αδικία εκεί στην Πειραιώς, να μην αποδώσουν τα… εύσημα και να μη δώσουν τα ανάλογα credits στον Γιώργο Καρατζαφέρη που ετοίμασε τα πρωτοπαλίκαρά του για το καλό της πατρίδας Δεξιάς. Μην ακούσουμε τώρα φαιδρότητες τύπου: «η ΝΔ έχει γίνει ΛΑΟΣ»… Στην υπόλοιπη Ευρώπη τα ποσοστά της δεξιάς ανεβαίνουν, στην Ελλάδα απλά… μετακομίζουν.

Πάντως, ο δεξιός Καρατζαφέρης είναι ό,τι για το ποδόσφαιρο η ολλανδική ομάδα του Άγιαξ. Και εξηγούμε: Ο «Αίαντας» διατηρεί τα καλύτερα φυτώρια και παραχωρεί εξελίξιμους παίκτες στις υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου. Έτσι και ο Καρατζαφέρης φρόντισε για την εκκόλαψη… ταλέντων στον χώρο της εγχώριας και όχι μόνο (βλ. Βελόπουλο) Δεξιάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter