Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας χαρακτηρίζει «γύφτους» τους γείτονες της Λευκάδας!

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας χαρακτηρίζει «γύφτους» τους γείτονες της Λευκάδας!

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας συγκαλεί συσκέψεις για την τουριστική ανάκαμψη του νησιού και την άμεση στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου. Με την ίδια ιδιότητα και σε έναν κρίσιμο χρόνο ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης προβαίνει σε άκρως προσβλητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τους «γείτονες της Λευκάδας» τους Ηπειρώτες και τους Αιτωλοακαρνάνες δηλαδή, περιοχές που έχουν μόνιμα στηρίζουν τουριστικά την Λευκάδα. 

Ο κ. Σκιαδαρέσης φοβάται ότι οι γείτονες θα μετατρέψουν το νησί του σε «γύφτικο προορισμό» λησμονώντας προφανώς σε ποιους απευθύνεται!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός Ηπειρωτών, ειδικά Γιαννιώτες, επιλέγουν την Λευκάδα για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Οι περισσότεροι είναι φανατικοί λάτρεις του νησιού και σταθερή στην επιλογή τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ωστόσο φαίνεται να μην το γνωρίζει, ειδικά σε μία περίοδο, όπου τουριστικά ελπίζει κυρίως στο εσωτερικό. Κατ’ επέκταση και στους γείτονες!

Η συζήτηση που προκάλεσε τις άκρως προσβλητικές αναφορές του κ. Σκιαδαρέση αφορούσε στην υποθαλάσσια σύνδεση της Λευκάδας.

Ο ίδιος στο πρώτο του σχόλιο υποστήριξε ότι «πολλοί συζητάνε για την υποθαλάσσια πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό….. Φυσικά δεν γνωρίζουν ότι αν συμβεί αυτό θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα στον τουρισμό μας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι όλοι μας όταν πάρουμε μια θέση αποκτούμε και άποψη…. Αλλά ότι κάποιοι δεν θέλουν ανοικτή συζήτηση γιατί εκεί θα φανεί ότι δεν γνωρίζουν το θέμα και απλός μπαμπαλίζουν ότι τους λένε κάποιοι άλλοι …..».

Στη συνέχεια επανήλθε… δριμύτερος και απαντώντας σε συνομιλητή του, υποστήριξε ότι στην περίπτωση της υποθαλάσσιας σύνδεσης «θα είμαστε γύφτικος προορισμός με πελάτες όλους τους γείτονες που θα έρχονται το πρωί, θα μποτιλιάρουν τους δρόμους και τα πάρκινγκ, θα πνίγουν τις παραλίες μας, θα φεύγουν το απόγευμα και θα μας αφήνουν τα σκουπίδια τους, άντε να πιούν κάνα καφέ (Το φαγητό θα είναι στα τάπερ) αν γίνει αυτό θα δούμε το επόμενο στάδιο που θα είναι να φεύγουν οι λίγοι ακόμη καλοί πελάτες γιατί δεν θα μπορούν να συνυπάρξουν με τους γύφτους, τους μποτιλιαρισμένους δρόμους, τα παρκαρισμένα αμάξια όπου βρούμε, τις ξεχειλισμένες από κόσμο παραλίες κλπ…….. όταν θα δούμε το έργο θα είναι πολύ αργά….»!!!

Πηγή: epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter