Ο πρωθυπουργός κάνει… mountain bike

Ο πρωθυπουργός κάνει… mountain bike

Η φωτογραφία που αποκάλυψε χθες το documentonews.gr αποδεικνύει την απόσταση που χωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πραγματικότητα που ζει η χώρα στην οποία έλαχε στη δυσκολότερη μεταπολιτευτική της περίοδο να είναι πρωθυπουργός.

Στα συνεχή διαγγέλματά του καθώς και στις καθημερινές παρουσίες των «σοφών» συνεργατών του στα καλοπληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης, γίνεται έκκληση στους πολίτες να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα, ρίχνοντας σε αυτούς την ευθύνη για την επιδείνωση της κατάστασης.

Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές τον Ιούλιο του 2019, ενεργοποιώντας ότι πιο fake είχε στη διάθεσή της. Από την Συμφωνία των Πρεσπών έως την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οτιδήποτε και αν υποσχέθηκε δεν το τήρησε με κύριους παθόντες ακριβώς αυτούς που τους υποσχέθηκε τα περισσότερα. Δηλαδή τη μεσαία τάξη, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, τους ανέργους.

Στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού μετά το πρώτο πετυχημένο lockdown, άνοιξε χωρίς ενδοιασμό τον τουρισμό πιστεύοντας ότι είχε νικήσει το κακό.

Όταν πλέον τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ και οι θάνατοι εκτινάχτηκαν δεν δίστασε να αποφασίσει νέο lockdown χωρίς να σκεφτεί άλλα μέτρα που θα περιόριζαν τις καταλυτικές επιπτώσεις στην οικονομία.

Τώρα γίνεται φανερό το γιατί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζει σε μια άλλη χώρα. Στη χώρα που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Στη χώρα όπου οι κάτοικοί της δεν εξαρτώνται από τον μισθό τους, δεν χρησιμοποιούν Μέσα Μεταφοράς γιατί μετακινούνται με ιπτάμενα αυτοκίνητα, συνομιλούν με εξωγήινους στα γύρω από την πρωτεύουσα βουνά, δεν υπάρχουν φτωχοί, οι οικογένειες και τα σχολεία έχουν όλα υπερσύνδεση στο διαδίκτυο και χιλιάδες λάπτοπ και οι απαγορεύσεις είναι για κάποιους που ζουν στις παρυφές των υπερσύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Όσο για τους νεκρούς από κορονοϊό είναι φυσική επιλογή. Τύφλα νάχει η αρχαία Σπάρτη και η χιτλερική Γερμανία. Εμείς που είμαστε «οι εκλεκτοί» κάνουμε mountain bike στην Πάρνηθα και αδιαφορούμε για τους θανάτους.

Παλαιά σκέψη φιλελεύθερων δεξιών για να λύσουν το συνταξιοδοτικό που γίνεται πράξη

Δυστυχώς η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα στο μυαλό του πρωθυπουργού.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter