Ο πρωθυπουργός της χώρας ψήφισε κατά παραγγελία ενός εκδότη – Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία της Βουλής

Ο πρωθυπουργός της χώρας ψήφισε κατά παραγγελία ενός εκδότη – Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία της Βουλής

Ημέρα ντροπής αποτελεί η σημερινή για το πρωθυπουργικό αξίωμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ταπεινωθεί απροσχημάτιστα και ανενδοίαστα για να ικανοποιήσει το θυμικό ενός εκδότη.

Μετά τη δημόσια απολογία του για την αποτυχημένη απόπειρα του Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός της χώρας σύρθηκε στην κάλπη για να υπερψηφίσει καθ΄ υπόδειξιν Κουρτάκη την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Έτσι, ανάγκασε σύσσωμη την Κ.Ο. της ΝΔ να πράξει ανάλογα ασχέτως κι αν πριν λίγους μήνες οι ίδιοι βουλευτές είχαν απορρίψει δια της απουσίας τους την άρση ασυλίας του πρώην αν. υπουργού Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι συγγνώμη από τον εκδότη των «Παραπολιτικών» είχαν ζητήσει αρκετοί υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αδ. Γεωργιάδη, Γ. Λοβέρδο, Κ. Μπογδάνο, Μπ. Παπαδημητρίου, Φ. Πιπιλή, Θ. Ρουσόπουλο, Γ. Γεραπετρίτη, Δ. Μαρκόπουλο και Γ. Πλακιωτάκη.

Πάντως, πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο λόγος του πρωθυπουργού αποδεικνύεται συμβόλαιο ή καλύτερα πολιτικό γραμμάτιο που ξεχρεώνεται, αφού είχε δηλώσει μετά το «ατυχές» συμβάν του Σεπτεμβρίου: «Ήταν αστοχία της Κ.Ο. και δεν θα επαναληφθεί».

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία της Βουλής:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/12/16/5fda49f4825e6360c33906e3.pdf

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/12/16/5fda4a03825e6360bb2386c5.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter