Ο πρώτος γάμος γκέι μουσουλμάνων στη Βρετανία (Photos+Video)

Ο πρώτος γάμος γκέι μουσουλμάνων στη Βρετανία (Photos+Video)

Ένας μουσουλμάνος που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει αφού δέχθηκε ανελέητο μπούλινγκ λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος, είναι ο πρώτος που παντρεύτηκε στη Βρετανία τον σύντροφό του.

Ο 24χρονος Jahed Choudhury μεγάλωσε εξοστρακισμένος επειδή ήταν γκέι και μάλιστα τον έστειλαν σε ειδική θρησκευτική οργάνωση για να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, τον ανάγκασαν να έχει σχέση με γυναίκες, τον έδερναν, ώσπου τελικά έγινε αυτοκτονικός.

Μετά από μια ζωή ταπείνωσης και προσβολών τον βρήκε να κλαίει σε ένα παγκάκι ο 19χρονος Sean Rogan με τον οποίο και τελικά παντρεύτηκε.

Όπως λέει ο Jahed, «ο γάμος έγινε για να δείξω ότι δεν με νοιάζει. Η οικογένειά μου θεωρεί ότι η ομοφυλοφυλία είναι αρρώστια που μπορεί να θεραπευτεί και ακόμη νομίζει ότι περνάω μια φάση.»

«Θέλω να πω σε όλους εκείνους που περνάνε τα ίδια, ότι δεν πειράζει, θα δείξουμε σε΄ολους ότι μπορεί να είσαι γκέι και μουσουλμάνος», συμπλήρωσε.

Ο νεαρός γαμπρός μεγάλωσε στο Μπαγκλαντές, σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, με τρία αδέλφια και θεωρούνταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

Πλέον ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή και περιμένει το ταξίδι του μέλιτος στην Ισπανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter