Ο Ψαριανός «χτυπά» και πάλι: Υπέρ PSI και βασιλικότερος του βασιλέως!

Ο Ψαριανός «χτυπά» και πάλι: Υπέρ PSI και βασιλικότερος του βασιλέως!

Με ένα νέο σπορ ασχολήθηκε σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός. Υπεραμύνθηκε του γνωστού «κουρέματος» ή PSI, της τότε κυβέρνησης Παπαδήμου, και ξεπλένοντας τους πάντες και τα πάντα που μας έφεραν ως εδώ.

Ο κ. Ψαριανός «βγάζει λάδι» τις προηγούμενες κυβερνήσεις και σύμφωνα με τον ίδιο, αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα είμαστε Σομαλία.

Δεν αρκείται όμως σε αυτό αφού εμπλέκει και την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου στο νέο του αφήγημα (η οποία καταδικάστηκε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις).

Σαν κερασάκι στην τούρτα συμπληρώνει για τον σημερινό πρωθυπουργό πως λέει παραμύθια με την ιστορία για την ελάφρυνση του χρέους.

Το γεγονός πως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην περάσει η ελάφρυνση του χρέους, προφανώς δεν λέει τίποτα στον κ. Ψαριανό.

Τι είπε Γρηγόρης Ψαριανός:

«Από τα περί αποθεματικών των Ταμείων και άλλα, που λένε για την υπόθεση PSI διάφορα “ρετάλια”, δεν ισχύει τίποτα», δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Αν δεν είχε γίνει τότε αυτή η παρέμβαση με το PSI επί κυβερνήσεως του “χουντικού”, “δοτού” πρωθυπουργού Παπαδήμου, η χώρα θα έτρωγε σκουπίδια ήδη, εδώ και καιρό. Θα είχε βυθιστεί. Θα ήταν Σομαλία. Θα είχαμε ανοιχτούς και κλειστούς εμφύλιους σε κάθε γειτονιά. Θα ήταν Καράκας, θα είχε διαλυθεί», πρόσθεσε ο κ. Ψαριανός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Και αυτόν τον άνθρωπο, θέλησαν να τον σκοτώσουν στέλνοντάς του έναν φάκελο που του έσκασε μέσα στο αυτοκίνητο. Και κάτι ηλίθιοι, κάτι τύποι που κάνουν τους επαναστάτες αλλά και κάποιοι “καλλιτέχνες”, γράφουν με τα χεράκια τους στα Facebook: καλά του κάνανε. Eίναι ντροπή» σχολίασε ο κ. Ψαριανός.

«Και βέβαια, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε να παραχωρήσει δημόσια περιουσία, κάτι που ο Τσίπρας υπέγραψε για 99 χρόνια, όπως επίσης ότι ο Παπαδήμος αρνήθηκε τη συγκρότηση υπερταμείου υπό τον έλεγχο των ξένων, πράγμα που ο Τσίπρας υπέγραψε μέσα σ’ ένα απόγευμα», πρόσθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Όσον δε αφορά το ζήτημα του χρέους», συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός, «πρόκειται για το τελευταίο προπύργιο του γνωστού παραμυθατζή. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το χρέος και τα παραμύθια του κάθε Τσίπρα. Το πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι συνεχώς παράγει χρέος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter