Ο Ψαριανός «ζήλεψε» τη χυδαιότητα του υβριστή «δημοσιογράφου» – Η άθλια ανάρτηση για την Ραλλία Χρηστίδου

Ο Ψαριανός «ζήλεψε» τη χυδαιότητα του υβριστή «δημοσιογράφου» – Η άθλια ανάρτηση για την Ραλλία Χρηστίδου

Η τραγουδίστρια και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου πέρασε ένα Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μία fake φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία παρουσίαζε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά από το βήμα της Βουλής φορώντας ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ..

Στην αρχή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ένα εξώδικο κατά του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη ψεύτικη φωτογραφία συνοδεύοντάς τη με προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια. Μετά το εξώδικο ο δημοσιογράφος κατέβασε την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για φωτομοντάζ.

«Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα», έγραψε πολύ σωστά η Ραλλία.

Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Γρηγόρης Ψαριανός, ανεβάζοντας το tweet που βλέπετε.

«Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου» έγραψε η Ραλλία. «Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του».

Αν και για πάνω από 20 ώρες ο κ. Ψαριανός δεν είχε “απαντήσει” σχετικά με το υβριστικό tweet, τελικώς το έπραξε. Aλλά το αντικατέστησε με ένα ακόμα πιο χυδαίο tweet.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter