Ο Ψωμιάδης δεν ψηφίζει κανέναν υποψήφιο του β' γύρου στη Θεσσαλονίκη

Σε ψήφο κατά συνείδηση ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, καλεί τους ψηφοφόρους του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η παράταξη του οποίου απέσπασε κατά τον πρώτο γύρω των εκλογών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ποσοστό 5,51% (6.794 ψήφους).

«Το μείζον ζήτημα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά ο βαθμός απόκλισης των προγραμμάτων των δύο υποψηφίων από τις δικές μας θεμελιώδεις θέσεις, αρχές και αξίες» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Παράταξης “Δύναμη Πολιτών” και προσθέτει: «Στην κάλπη της Κυριακής κρατούμε την αξιοπρέπεια μας. Προτείνω στους συναδέλφους μου στην παράταξη και στους φίλους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, η οποία, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας κάποιων, διχάστηκε. Το ζητούμενο είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.