Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τραγουδάει Bob Marley (Video)

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τραγουδάει Bob Marley (Video)

Ο υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στο μιούζικαλ «La La Land» ηθοποιός, Ράιαν Γκόσλινγκ τραγουδά ξανά στη νέα του ταινία. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Ρούνι Μάρα στην ταινία «Song to Song» ένα δράμα για τη μουσική σκηνή του Όστιν, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Ο Τέρενς Μάλικ έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία, στην οποία παίζουν ακόμη η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Νάταλι Πόρτμαν, ο Βαλ Κίλμερ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Μπερενίς Μαρλό, η Χόλι Χάντερ και πολλοί άλλοι.

Το φιλμ που είναι επηρεασμένο από τη ροκ μουσική γυρίστηκε στο διάστημα μιας πενταετίας και κατά τη διάρκεια του Austin Limits Festival το 2012. Στην ταινία εμφανίζονται πολλοί καλλιτέχνες, όπως οι Patti Smith, Iggy Pop, Red Hot Chili Peppers, Black Lips και Lykke Li. Η τελευταία, η οποία κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη, υποδύεται μία από τις συντρόφους του Γκόσλινγκ στην ταινία, σύμφωνα με το Variety. Ράιαν Γκόσλινγκ και Lykke Li εμφανίζονται στην ταινία να ερμηνεύουν διασκευή του «It Hurts to Be Alone» των «Bob Marley and the Wailers».

Μπορεί όλοι να νομίζουν ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έμαθε να παίζει πιάνο για τις ανάγκες του μιούζικαλ «La La Land» και ότι αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά τις ικανότητες του στο τραγούδι στη νέα ταινία, αλλά ίσως δεν γνωρίζουν ή ξεχνούν ότι είναι μουσικός και ότι μαζί με τον φίλο του Ζακ Σιλντ έχουν δημιουργήσει το γκόθικ ροκ συγκρότημα Dead Man’s Bones. Η ταινία αφηγείται μία σύγχρονη ιστορία αγάπης, εξερευνά ‎δύο ιδιαίτερα ερωτικά τρίγωνα με φόντο τη μουσική σκηνή του ‎Όστιν στο Τέξας. ‎

Το φιλμ «Song to Song» έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ South by Southwest Festival (SXSW), το οποίο διοργανώνεται στο Όστιν του Τέξας και είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ, μουσικής, κινηματογράφου και τεχνολογίας στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter