Ο Ριχάρδος μιλάει για τις κατηγορίες εναντίον του και τα όσα πέρασε: «Ήταν ένα φιάσκο»

Ο Ριχάρδος μιλάει για τις κατηγορίες εναντίον του και τα όσα πέρασε: «Ήταν ένα φιάσκο»

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του μετά από απόφαση της ανακρίτριας διαφθοράς, ο γνωστός ενεχεροδανειστής Ριχάρδος που κατηγορούνταν για λαθρεμπορία έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε όλα αυτά που πέρασε όλες αυτές τις ημέρες υποστηρίζοντας παράλληλα τη νομιμότητα της επιχείρησής του.

«Κατασχέθηκαν ορισμένα πραγματάκια παρότι είχαν τα νόμιμα παραστατικά. Αυτά που πήρε η αστυνομία από εδώ, θα επιστραφούν. Τα ενέχυρα όλης της Ελλάδας είναι ασφαλή, να το γνωρίζει ο κόσμος. Οτιδήποτε βρέθηκε σε μένα ήταν νόμιμα. Ορισμένα που πήραν από τα καταστήματά μας, ζήτησαν να πάμε τους φακέλους με τα νόμιμα παραστατικά. Μου είπαν ότι θα τα δώσουν όλα πίσω. Όποιος θέλει τα παίρνει, όποιος θέλει να έρθει να τα πάρει πίσω, τα παίρνει, όποιος θέλει παραμένει με τους ευνοϊκούς όρους της επιχείρησής μας».

Για το ότι βρέθηκε χρυσός σε κρυψώνες, όπως για παράδειγμα όπως ακούστηκε σε κούφιες σκάλες, επεσήμανε: «Εννοείται ότι είχαμε κρύψει κι εμείς διάφορα, όπως όλοι οι επιχειρηματίες έχουν κρύπτες. Ειδικά εδώ στην Ομόνοια που βλέπουμε τι γίνεται, με κλοπές με όπλα, καλό είναι να υπάρχει ασφάλεια».

«Αν υπάρχει έστω κι ένας που πούλησε στα ενεχυροδανειστήριά μου, να βγει να το πει ότι δεν έχει παραστατικό από την αστυνομία. Είναι όλα καταγεγραμμένα».

Για την υπόθεση: «Ήταν ένα φιάσκο. Οι Αρχές παρακολουθούσαν περίπου 130 ενεχυροδανειστήρια τα δικά μου τα είχαν κάνει όλα ένα σύν άλλα 129. Πουλάγαμε όλοι στην Τουρκία, υπήρχαν μεσάζοντες. Δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλοι, από εμένα πήγαιναν νόμιμα στα τελωνεία του αεροδρομίου κι έφευγαν για Τουρκία. Δόξα τω Θεώ δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ στο κράτος».

Για τα ύποπτα λεωφορεία με τον χρυσό ανέφερε πως: «Το χρυσό στο λεωφορείο το έστελναν άλλα ενεχυροδανειστήρια. Ωστόσο, όταν τους ζητήθηκε να φέρουν τα παραστατικά, τα έφεραν από την αρμόδια επιχείρηση και αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter