Ο Ρονάλντο ανοίγει… 200 γυμναστήρια!

Ο Ρονάλντο ανοίγει… 200 γυμναστήρια!

Το άνοιγμα 100 με 150 γυμναστηρίων στην Ισπανία και 50 με 75 στην Πορτογαλία πρόκειται να ανοίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνεργασία με την αλυσίδα από τις ΗΠΑ, Crunch Fitness. Ηδη έχουν ανοίξει από τον περασμένο Μάρτιο τα δύο πρώτα στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Προχώρησα σε αυτό το σχέδιο γιατί γνώριζα ότι η Crunch Fitness ήταν μια πολύ ισχυρή εταιρεία. Είναι ένα έργο εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Είναι κάτι προσβάσιμο σε όλους τους ανθρώπους και με ικανοποιεί. Δεν είμαι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ένα άτομο που φροντίζει την εικόνα του, το σώμα του και την υγεία του. Ήταν ένα έργο που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο διάσημος Πορτοργάλος στην παρουσίαση της συμφωνίας.

Ο διευθυντής franchise της Crunch Fitness Spain, Οσκαρ Μάρτιν, εξήγησε: «Σχεδιάζεται το άνοιγμα 100 με 150 γυμναστηρίων στην Ισπανία και μεταξύ 50 και 75 γυμναστηρίων στην Πορτογαλία τα επόμενα χρόνια. Ψάχνουμε για νέες τοποθεσίες σε περιοχές με υψηλή πληθυσμιακή πυκνότητα, πόλεις με περισσότερους από 150.000 κατοίκους. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις πρέπει να έχουν περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα», τόνισε. Το Crunch Fitness είναι ένας γίγαντας στον τομέα. Έχει περισσότερες από 900 άδειες, εκτός από περισσότερες από 250 franchise σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία.

Ο επικεφαλής του Crunch Fitness προσθέτει ότι «το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το χαμηλό κόστος σε σχέση με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε στα γυμναστήρια είναι οι ίδιες που διαθέτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπίτι του».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί η τιμή συνδρομής αρχίζει από 12 ευρώ το μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.facebook.com/CR7CRUNCHFitness/videos/420536715027962/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter