Ο Ρονάλντο επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ

Ο Ρονάλντο επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φευγάτος από τη Γιουβέντους και όλα έδειχναν πως επόμενος σταθμός της υπέρλαμπρης καριέρας του θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι με την οποία τα είχε βρει σχεδόν σε όλα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στο κόλπο της απόκτησης του μπήκε και η Γιουνάιτεντ, ενώ φαίνεται πως οι πολίτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 36χρονο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε ήδη πρόταση συμβολαίου στον Ρονάλντο, μετά από παρότρυνση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής – θρύλος της ομάδας μίλησε με τον Πορτογάλο και όλα δείχνουν πως η μεγάλη επιστροφή είναι θέμα χρόνου.

Σε δηλώσεις του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε τα εξής: «Δεν περίμενα ότι ο Κριστιάνο θα άφηνε τη Γιουβέντους. Πάντα έχουμε καλή επικοινωνία. Ξέρω ότι ο Μπρούνο μιλάει μαζί τους και ξέρει πώς νιώθουμε όλοι για αυτόν. Αν ήταν να φύγει από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ. Ο Κριστιάνο είναι θρύλος για την ομάδα, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αν θέλετε τη δική μου γνώμη μου. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα δίπλα του. Ας δούμε τι θα γίνει…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter