Ο Ross Daly και η Kέλυ Θωμά επιστρέφουν στο Θέατρο Ροές

Ο Ross Daly και η Kέλυ Θωμά επιστρέφουν στο Θέατρο Ροές

Ο Ross Daly και η Κέλυ Θωμά επιστρέφουν στο θέατρο Ροές στο Γκάζι το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, αυτή τη φορά με καλεσμένη την εκπληκτική Mayu Shviro στο βιολοντσέλο.

Κεντρικό στοιχείο στη μουσική αυτού το ιδιαίτερου και ασυνήθιστου τρίο είναι η πλοκή των δοξαριών τους μέσα σε ένα μαγικό χορό μελωδιών και ρυθμών. Η λύρα που παίζουν ο Ross Daly και η Κέλυ Θωμά, στις παραδόσεις όπου τη συναντάμε, συνήθως υπάρχει ως ένα σόλο όργανο και είναι πολύ σπάνιο να παίζουν δυο λύρες μαζί. Πλάι σ’ αυτές, το βιολοντσέλο της Mayu Shviro, ένα όργανο που συνήθως συναντάμε σε κλασικά σύνολα, συνυπάρχει εντελώς αρμονικά, διευρύνοντας σημαντικά το ηχητικό φάσμα του τρίο, χάρη στις μεγάλες δυνατότητες του οργάνου, καθώς και της ίδιας της Mayu.

Η μουσική που θα ακούσουμε ανήκει σε αυτό που ονομάζει ο Ross Daly «σύγχρονη τροπική μουσική», ένα είδος που αντλεί και συνδυάζει στοιχεία και εμπνεύσεις από τις μεγάλες τροπικές μουσικές παραδόσεις του κόσμου σε ένα άκουσμα ταυτόχρονα σύγχρονο και διαχρονικό.

Στις 9 Ιανουαρίου ειδικός καλεσμένος τους θα είναι και ο Bijan Chemirani, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς του είδους του παγκοσμίως, ο οποίος έχει αναπτύξει τεχνικές και ύφος που έχουν συντελέσει αποφασιστικά σε μια νέα σχολή στο παίξιμο των περσικών κρουστών.
Παρακολουθήστε εδώ μια από τις τελευταίες συναυλίες του τρίο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ross Daly, Kelly Thoma, Mayu Shviro / paufestival 2021

Θέατρο Ροές
Ross Daly – Kέλυ Θωμά – Mayu Shviro
Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: ταμείο 15 κανονικό, 12 φοιτητικό / ανέργων.
προπώληση: 12 κανονικό, 10 φοιτητικό /ανέργων.
Θέατρο ΡΟΕΣ Ιάκχου 16, Γκάζι
κρατήσεις τηλεφωνικά: 2103474312

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
https://www.ticketservices.gr/event/ross-daly-theatro-roes/
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter