Ο Ρουβίκωνας βρήκε τον τρόπο – Κανονικά το γλέντι στη Φιλοσοφική

Το’ πε και το ‘κανε ο Ρουβίκωνας. Και μπήκε στη Φιλοσοφική Σχολή όπως είχε προαναγγείλει και το γλέντι θα γίνει κανονικά. 

Τα μέλη της βρήκαν νέα δίοδο από το πλάι και κατάφεραν να μπουν στο κτίριο και να αρχίσουν τη διοργάνωση του γλεντιού τους.

«Παρά τις προσπάθειες της Καραμαλέγκου, σπάσαμε το lock out της σχολής και το στέκι μας άνοιξε κανονικά. Το ρεμπέτικο γλέντι θα γίνει όπως ανακοινώθηκε, στη 13.00. Ανοιχτή είναι η είσοδος του 3ου (στα δεξιά της κεντρικής εισόδου)», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή σήμερα Τετάρτη η Σχολή επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία του «Ρουβίκωνα» εκεί.

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας” στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση του Ρουβίκωνα.

Ετικέτες