Ο Ρουβίκωνας μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης στο Γεροκομείο Αθηνών

Σε μία πράξη αλληλεγγύης προχώρησε η αναρχική συλλογικότητα, «Ρουβίκωνας», παραδίδοντας είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών.

Στο μήνυμά που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της συλλογικότητας σημειώνεται ότι «σήμερα επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Αθηνών, μετά από έκκλησή του για κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και καθαριστικών, φροντίζοντας την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων που φιλοξενεί. Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη».

Προστίθεται δε ότι «για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως ενώ το κράτος παραμελεί τους ηλικιωμένους, η κοινωνική βάση όταν υπάρχει άμεση ανάγκη, οργανώνεται και δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της» και καταλήγει ως εξής: «Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.