Ο Ρουβίκωνας «παρουσιάζεται» με συνέντευξη σε Λατινοαμερικανό κανάλι (Video)

Ο Ρουβίκωνας «παρουσιάζεται» με συνέντευξη σε Λατινοαμερικανό κανάλι (Video)

Τις ιδέες και τις απόψεις του σε μία σειρά θεμάτων παρουσίασαν δύο στελέχη του “Ρουβίκωνα” – που δεν κατονομάστηκαν – σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο λατινοαμερικανικό δίκτυο Telesur.

Πρόκειται για δίκτυο που ανήκει στη Βενεζουέλα, Κούβα, Βολιβία, Νικαράγουα και Ουρουγουάη. Οι ίδιοι ωστόσο δηλώνουν πως δεν θα έδιναν ποτέ συνέντευξη στο Fox News

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, χαρακτηρίζουν το κράτος ως «έναν από τους εχθρούς», ενώ διευκρινίζουν ότι αποδέχονται «τη βία ως πολιτικό εργαλείο».

«Η βία είναι ένα μαχαίρι που κόβει και από τις δύο όψεις», αναφέρουν και συνεχίζουν λέγοντας ότι εκτός από τη «βία της εξουσίας, του κράτους, με την μορφή της καταστολής, ή του στρατού, από την άλλη υπάρχει η βία των καταπιεσμένων, η βία της εργατικής τάξης, η βία της βάσης».

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο βίας, μένουμε σε αυτό», τονίζουν, κάνοντας λόγο για μία «πολιτική επιλογή».

«Το τέλος της διαδρομής είναι η αναρχία και ο κομμουνισμός» αναφέρουν, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ακολούθησε ως κυβέρνηση. Χαρακτήρισαν μάλιστα σοσιαλδημοκρατικό το κυβερνών κόμμα και με «ελάχιστη σχέση με τα κινήματα».

“Ο καθεστωτικός δρόμος είναι αδιέξοδος”, συμπληρώνουν.

Αναφορικά με τη σχέση τους με τα media αναφέρουν ότι είναι αρνητικοί σε κάθε σχέση με “καθεστωτικό μέσο”, δηλώνουν ότι είναι ανοιχτοί να μιλήσουν με ξένα μέσα, αν και «στο  Fox News δεν θα δίναμε ποτέ συνέντευξη».

«Η σχέση μας με τα ελληνικά media είναι μια σχέση αντάρτικου, μια σχέση πειρατείας» συνεχίζουν, υποστηρίζοντας ότι «ο Ρουβίκωνας δεν είναι η εικόνα του στα media, είναι το σύνολο τον πραγμάτων που κάνει».

 

https://www.youtube.com/watch?v=5QqFrGmNQUQ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter