Ο Ρούπερτ Έβερετ μιλάει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ρούπερτ Έβερετ μιλάει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ρούπερτ Εβερετ μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για το Χόλιγουντ αλλά και για την τρικυμιώδη ζωή του Όσκαρ Ουάιλντ, με την ευκαιρία της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα για την προώθηση της νέας του ταινίας «Ευτυχισμένος Όσκαρ».

-Η Αφροδίτη Ερμίδη γράφει για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την 18η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio που διαρκούν έως τις 9 Δεκεμβρίου.

-Η Ναταλία Ρασούλη και ο Πέτρος Βαγιόπουλος μιλούν στην Έμυ Ντούρου για τον Μανώλη Ρασούλη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Μεγάλος ήρωας σε μικρή χαρτοσακούλα», το οποίο γράφτηκε το 1970 και επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μετρονόμος.

-Η Ελένη Ουζουνίδου μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το θέατρο, τη ζωή και την «Ψιλικατζού» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Vault.

-Συγγραφείς, συνθέτες και ηθοποιοί που ξεχωρίζουν στον χώρο τους συμπράττουν στο χριστουγεννιάτικο διήμερο που διοργανώνεται στη Στέγη, κατά τη διάρκεια του οποίου δύο γιορτινά διηγήματα γίνονται συναυλίες. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Ένας οροθετικός περιγράφει στον Αντρέα Βάγια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το στίγμα που συνοδεύει την ασθένεια, την αντίδραση του κύκλου του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS.

-Αναδημοσιεύουμε παλιότερο κείμενο του Ζακ Κωστόπουλου από το φύλλο της εφημερίδας στις 18 Ιανουαρίου 2018 με θέμα τον HIV.

-Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Λώρη Κέζα συνομιλεί με την Έμυ Ντούρου για το νέο της βιβλίο «Ζουρ φιξ», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ποταμός. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter