Ο Ρουσόπουλος «αδειάζει» Μηταράκη και Καιρίδη για τα περί αληθινών προσφύγων

Ο Ρουσόπουλος «αδειάζει» Μηταράκη και Καιρίδη για τα περί αληθινών προσφύγων

Δυο λέξεις από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο ήταν αρκετές για να αδειάσει μεγαλοπρεπώς τον Νότη Μηταράκη αλλά και τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη οι οποίοι δεν έχουν κρύψει την ρατσιστική τους διάθεση απέναντι στους πρόσφυγες.

Ο Θ. Ρουσόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ συμφώνησε με τον Κώστα Αρβανίτη ότι δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το αφήγημα, που χρησιμοποιείται από την ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν περί κανονικού και μη πρόσφυγα, χριστιανού ή λευκού. Πρόκειται για δηλώσεις που έχουν ακουστεί τόσο από τον ίδιο τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη ο οποίος διαχώρισε τους πρόσφυγες σε ομιλία του στη Βουλή σε κανονικούς και μη μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά και από τον Δημήτρη Καιρίδη που τους ξεχωρίζει ανάλογα με το χρώμα και τη θρησκεία τους.

«Συμφωνούμε απολύτως» είπε ο Θ. Ρουσόπουλος ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.  «Και επιπλέον επειδή και εγώ ανέλαβα πρόσφατα πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, το έζησα αυτό που λέει ο κ. Αρβανίτης. Έζησα τη διαφορά των μεν από τους δε. Και επισημαίνεται πολύ σωστά από τον κ. Αρβανίτη αυτή η διαφορά, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανονικά. Αλλά υπάρχει, αυτός είναι ο κόσμος μας» συμπλήρωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter