Ο Ρουσόπουλος «αδειάζει» τον Γεραπετρίτη: «Εγώ δεν θα απαντούσα στον Φουρθιώτη, ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Ο Ρουσόπουλος «αδειάζει» τον Γεραπετρίτη: «Εγώ δεν θα απαντούσα στον Φουρθιώτη, ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη προσέφερε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ο οποίος το 2008 εκτελούσε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου για τις συνομιλίες που είχε ο υπουργός Επικρατείας με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο κ. Γεραπετρίτης προσπάθησε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ να παρουσιάσει την επικοινωνία που είχε με τον τηλεπαρουσιαστή ως τυπική χωρίς πολλές πολλές οικειότητες όπως είθισται να κάνει ένας υπουργός με τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματός του δε φαίνεται να πείθονται με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο να επισημαίνει πως εκείνος «δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση» ενώ παράλληλα σχολιάζει με σαφή υπαινιγμό πως «ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

«Αν με ρωτούσατε εμένα αν θα απαντούσα, δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση. Υπήρχαν εκδότες που είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, όχι απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην δημοσιογραφική δεοντολογία, με τους οποίους δεν είχα καμία επικοινωνία παρ’ ότι ήμουν εκπρόσωπος τύπου και θα όφειλα υποτίθεται να είχα με όλους. Έκανα και εγώ τις δικές μου επιλογές» είπε μιλώντας στο ΚONTRA.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter