Ο (ρωμαλέος) Βούδας, μίλησε!

Ο (ρωμαλέος) Βούδας, μίλησε!

«Μίλησε» λένε και γράφουν εκστασιασμένοι κάποιοι καλοί συνάδελφοι, για τον Κώστα Καραμανλή. Ο τέως πρωθυπουργός άνετος, χαμογελαστός και ηλιοκαμένος από τις καλοκαιρινές του διακοπές προσερχόμενος στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης προκειμένου να ακούσει την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, έκανε μια δήλωση-αγγαρεία υπέρ του Μητσοτάκη.

Πρώτη παρατήρηση: γιατί ενώ δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, επέλεξε να κάνει δήλωση στο Βελλίδειο; Η απάντηση, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, είναι για να μην τον ζαλίζουν αφενός οι μητσοτακικοί που θέλανε στη ΔΕΘ μια υποστηρικτική δήλωση απ΄ αυτόν για τον Κυριάκο και αφετέρου για να ικανοποιήσει και τους δικούς του που του λέγανε να πει κάτι για το Μακεδονικό, αλλά αυτός μάλλον άλλα κατάλαβε και μίλησε για “ρωμαλέα ανάπτυξη” και για “μεγάλη εκλογική νίκη”.

Δεύτερη παρατήρηση: έκανε τόσο κόπο για να κάνει μια δήλωση 37 λέξεων και ο αθεόφοβος δεν βρήκε ούτε μία λέξη για το Μακεδονικό, προς μεγάλη απογοήτευση των απανταχού καραμανλικών. Και μάλιστα μέσα στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα να χάσκει ακόμα το στόμα των λεγόμενων καραμανλικών που ήταν σίγουροι ότι ο Βούδας της Ραφήνας θα έπαιρνε, έστω και καθυστερημένα θέση για το μακεδονικό. Φευ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν μετά την ομιλία Μητσοτάκη ότι ο Καραμανλής έδειχνε προβληματισμένος και κουρασμένος. Για τον προβληματισμό του δεν έχουμε άποψη. Για το… κουρασμένος όμως, μάλλον, έχουν δίκιο: μετά από 9 ολόκληρα χρόνια αφωνίας, διακοπών και καλής ζωής, όσο να΄ ναι μια κούραση θα την έχει. Έτσι κι αλλιώς είναι άθλος αυτό που έχει… καταφέρει ο Κώστας Καραμανλής.

Αναλυτικά η δήλωση του… ρωμαλέου Καραμανλή

«Είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε όπως πάντα την παράταξή μας, στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και την ρωμαλέα ανάπτυξη προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter